x

Winterhalter Polska Sponsorem Głównym EuroGastro 2019

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    15.03.2019

Wielkimi krokami zbliżają się 23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro 2019, które odbędą się w dniach 27-29 marca w PTAK Warsaw Expo w Nadarzynie. Winterhalter Polska, podobnie jak w latach ubiegłych wchodzi w najbardziej prestiżową rolę tego wydarzenia - Sponsora Głównego.

Winterhalter - Zaproszenie na EuroGastro 2019. Foto: materiały prasowe.
Winterhalter - Zaproszenie na EuroGastro 2019. Foto: materiały prasowe.
W tym roku, na stoisku A1 firma Winterhalter Polska oprócz pełnej ekspozycji najlepszych na rynku zmywarek gastronomicznych przygotowała również wiele atrakcji we współpracy z wyjątkowymi partnerami. Już teraz zapraszamy na wyjątkowe prelekcje przygotowane przez Piotra Kameckiego z Winkolekcji, połączone z degustacją win oraz prezentacją kieliszków marki Riedel. Swoje wystąpienia będzie miał również Adam Pawłowski MS, który we współpracy z Instytutem Win Niemieckich odkryje przed Państwem świat Rieslinga i Pinot Paradise. Kolejnym ciekawym wydarzeniem będzie prezentacja Mateusza Kurzawińskiego, profesjonalnego barmana związanego z marką Barmaker.pl, który w wyjątkowy sposób zaprezentuje prawdziwą sztukę garnirunku.

Goście specjalni stoiska A1 Winterhalter. Foto: materiały prasowe.
Goście specjalni stoiska A1 Winterhalter. Foto: materiały prasowe.
Pełny plan prelekcji organizowanych na stoisku A1 Winterhalter Polska:

27.03 – środa
11:00 – 12:00 – Barmaker.pl – Tajniki sztuki garnirunku, prowadzenie Mateusz Kurzawiński
13:00 – 14:00* – Degustacja „Różne oblicza króla Rieslinga", prowadzenie Adam Pawłowski MS
15:00 – 16:00 – Riedel Glass Tasting – Piotr Kamecki – Winkolekcja

28.03 – czwartek
11:00 – 12:30* – Sommelier versus Szef. Jak wybrać wina do restauracji?, prowadzenie Adam Pawłowski MS i szef Adam Chrząstowski.
13:00 – 14:00 – Riedel Glass Tasting – Piotr Kamecki – Winkolekcja
15:00 – 16:00 – Barmaker.pl – Tajniki sztuki garnirunku, prowadzenie Mateusz Kurzawiński

29.03 – piątek
11:00 – 12:00 – Riedel Glass Tasting – Piotr Kamecki – Winkolekcja
13:00 – 14:00 – Barmaker.pl – Tajniki sztuki garnirunku, prowadzenie Mateusz Kurzawiński
14:30 – 15:30* – Degustacja „German’s Pinot Paradise", prowadzenie Adam Pawłowski MS

*Ograniczona ilość miejsc. Zgłoszenia udziału prosimy przesyłać na adres info@winaniemieckie.pl.

Pokazy dodatkowe: Pokazy barmańskie FLAIR – Damian Sobczak

Na stoisku przez cały czas trwania targów EuroGastro 2019 będą również dostępni dla Państwa autorzy wyjątkowej książki, która przebojem podbija polską gastronomię – „Gościnność – Sztuka dobrej obsługi w gastronomii” – Patrycja Siwiec oraz Adam Pawłowski MS.

Nie czekaj, już dziś zaplanuj swój udział podczas targów EuroGastro 2019!

Aby bezpłatnie wejść na targi EuroGastro 2019 wykorzystaj kod: 2DQDW64YLR
Aktywuj zaproszenie i odbierz bezpłatną wejściówkę!
Zarejestruj się i wpisz numer kodu na stronie: www.mttargionline.pl

Więcej informacji dotyczących zmywarek gastronomicznych marki Winterhalter, które będzie można w pełni obejrzeć i przetestować podczas EuroGastro 2019 znajdziesz na stronie www.winterhalter.pl.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Polska reprezentacja po Wielkim Finale 15. edycji Coupe du Monde de la Patisserie

W dniach 27-28 stycznia 2019 roku podczas targów Sirha w Lyonie odbył się po raz 15. Wielki Finał jednego z najbardziej prestiżowych konkursów cukierniczych na świecie Coupe du Monde de la Patisserie.

Showroom Segafredo Zanetti Poland - relacja z uroczystości otwarcia.

27 września odbyło się oficjalne otwarcie nowej siedziby Segafredo Zanetti Poland oraz Szkoły Baristów Coffee Art Masters. Wydarzenie miało miejsce w Warszawie w budynku Adgar Park West, zlokalizowanym przy Alejach Jerozolimskich w Warszawie.

Lexus Hybrid cuisine - zbliża się wielkimi krokami

11-13 kwietnia w ramach wydarzenia Lexus Hybrid Cuisine Warszawę odwiedzi siedmiu znakomitych szefów z czterech stron świata.

Znamy wyniki Wine & Food Noble Night 2018

Do finału 11. edycji gali Wine & Food Noble Night organizowanej przez Noble Concierge stanęło 12 wybitnych kucharzy, którzy specjalnie na tę okazję wraz ze swoimi zespołami przygotowali autorskie menu - przystawkę i danie główne.

Jakub Kasprzak przed startem na Bocuse d’Or Europe. Jak wyglądają przygotowania?

Nowy termin finału Bocuse d’Or Europe to 15-16 października 2020 r., więc do startu na arenie międzynarodowej w Tallinie Jakub Kasprzak ma trzy miesiące. Przygotowania Team Poland idą pełną parą!

Śliwka kalifornijska w piątej ćwiartce

9 kwietnia br. w stołecznym studiu CookUp, odbędzie się warsztat dla profesjonalistów pod przewodnictwem autorytetu kulinarnego, szefa Adama Chrząstowskiego.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej