x

MEKSYK NA TALERZU? TAK, CHEF!

Kategoria: Produkty    24.04.2017

Chefs Culinar stawia na Meksyk i rozszerza ofertę o gamę produktów firmy Arriba. Kuchnia meksykańska to nie tylko bogactwo świeżych i wyraźnych smaków czy aromatów, ale także mieszanka interesujących, kolorowych oraz rzadkich surowców.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Pochodzą one wyłącznie z wybranych regionów Ameryki Łacińskiej. Produkty są oryginalne, sprowadzane bezpośrednio z Meksyku, dzięki czemu doskonale oddają jakość tamtejszych potraw. W ofercie dostępne są przyprawy, nachosy, tortille, salsy, sosy, wiele odmian papryczki i fasoli, kukurydza, kaktus, owoce w syropie, a także napoje o ciekawych smakach, takich jak tamarindo, limonka czy guayaba. Szczególnym zainteresowaniem cieszy się salsa z zielonych pomidorów i bezglutenowa mąka kukurydziana.

Chefs Culinar Sp. z o.o. ul. Goleniowska 59, 70-847 Szczecin
tel.: 91 45 91 010
e-mail: info@chefsculinar.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej