x

NOWE MAGAZYNY CHEFS CULINAR W POLSCE

Kategoria: Twój biznes - oferta    24.04.2017

Na przełomie 2016 i 2017 r. firma Chefs Culinar wzbogaciła się o dwa magazyny: w Poznaniu i Ożarowie Mazowieckim.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Inwestycja w nową infrastrukturę jest konsekwencją dynamicznego rozwoju firmy w Polsce. Łączna powierzchnia każdego budynku wynosi ok. 3000 mkw. Składa się z trzech stref temperaturowych (chłodni, mroźni i magazynu suchego), sekcji przyjęcia towaru i ekspedycji oraz zaplecza biurowego. Nowe magazyny usprawnią pracę działu logistyki, udoskonalając tym samym proces dostawy. W planach spółki są już kolejne obiekty w następnych lokalizacjach.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej