

ŚWIĘTO WHISKY W TRÓJMIEŚCIE


Ponad 100 różnych gatunków whisky z kilkunastu krajów, krajowe premiery zagranicznych nowości, a także sesje master class oraz szkolenie biznesowe - już 3 czerwca 2017 r. pierwsza edycja Whisky Live Sopot.
W cenie biletu jest też degustacja 18-letniej wersji whisky. Wszystkie butelki będą dostępne do kupienia w specjalnej, niższej cenie w sklepie festiwalowym. W ramach festiwalu odbędzie się również szkolenie biznesowe pod hasłem „Jak zarobić na whisky?” oraz sesje master class. Więcej informacji o festiwalu znajdziecie na: www.whiskylivesopot.com.
„Food Service” jest patronem medialnym wydarzenia.
Zobacz także

Ponad 800 tysięcy złotych na walkę z koronawirusem od marki Koral!

Koral to prywatna firma rodzinna i jednocześnie największy producent lodów w Polsce, który od ponad 40 lat działa na polskim rynku. Dowiedz się, jak postanowiła pomóc w czasie pandemii.

Kisimy na Placu Bankowym

Wykłady i warsztaty poświęcone kiszeniu, ostrygi i prosecco, kultowe samochody oraz wiele innych atrakcji przy dźwiękach zespołu dixielandowego - to wszystko 7 września na Placu Bankowym w Warszawie.

Krakowska Pizza Winchester wybrana najlepszą restauracją w Polsce

To już czwarta edycja Best Restaurant Awards, konkursu organizowanego przez Pyszne.pl, który ma na celu wyłonić najlepszą zdaniem Polaków restaurację w kraju.

Letnia edycja Fine Dining Week

Sierpniowo-wrześniowy festiwal poświęcony jest szefom kuchni-innowatorom, tworzącym tożsamość polskiego haute cuisine. Popisowe pięciodaniowe menu w cenie 129 zł można rezerwować na FineDiningWeek.pl. Festiwal potrwa do 13 września w ośmiu miastach i regionach Polski.

MIĘDZYNARODOWY SUKCES POLSKIEJ RESTAURACJI

Stołeczna restauracja Atelier Amaro znalazła się na niedawno ogłoszonej liście The Diners Club 50 Best Discovery Series. Obecność w tym prestiżowym zestawieniu to pierwszy krok do listy głównej The World’s 50 Best Restaurants.

Kolejna edycja Terra Madre Salone del Gusto

Wydarzenie odbędzie się w dniach 20-24 września w Turynie.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

