x

Sosy gastronomiczne Prymat GastroLine

Kategoria: Produkty

Firma Prymat rozwinęła swój asortyment o kolejną kategorię - sosy gastronomiczne Prymat GastroLine.

Sosy gastronomiczne Prymat GastroLine. Foto: materiały prasowe.
Sosy gastronomiczne Prymat GastroLine. Foto: materiały prasowe.
W ofercie znalazło się 8 najpopularniejszych wariantów smakowych na rynku. Wszystkie receptury zostały staranie przygotowane na bazie wysokiej jakości składników oraz aromatycznych przypraw.

Sosy to jeden z najpopularniejszych dodatków do wszelkich kanapek, tostów, zapiekanek, burgerów, hot-dogów czy sałatek. Świetnie sprawdzą się jako składnik dipów, a także marynat do mięs. Są niezastąpione do potraw z grilla – kiełbasek, szaszłyków, żeberek, a także przekąsek typu frytki czy nachosy. Z dodatkiem sosów Prymat GastroLine każde danie zyska wyjątkowy charakter i niepowtarzalny smak!

Dostępne wersje sosów:

– Sos tysiąca wysp 950 g
– Majonez kremowy 950 g
– Sos duński remoulada 950 g
– Musztarda stołowa 1 kg
– Keczup łagodny 1 kg
– Sos czosnkowy 950 g
– Sos barbecue 1 kg
– Sos meksykański 1 kg

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

NOWE SMAKI LODÓW LA MENORQUINA

Hiszpańska La Menorquina ma dwie nowoczesne fabryki w Las Palmas de Gran Canaria oraz Palau-solità i Plegamans (Barcelona), w których produkuje dziesiątki lodów o najróżniejszych smakach.

"Przejdź na Ty" w różnych stylach

Tyskie Pilzne, Pszenne i Palone - to trzy piwne nowości, które stanęły na sklepowych półkach obok doskonale znanego Tyskie Gronie. Nowe style powstały dzięki doświadczeniu browarników z Tyskich Browarów Książęcych, w oparciu o tradycyjne receptury z XVIII, XIX i XX wieku.

Nowa, niezwykle ostra odsłona sosu Sriracha od Fanex

Fanex, polski producent sosów dla branży HoReCa, w odpowiedzi na oczekiwania swoich klientów, wprowadził na rynek nową odsłonę egzotycznego sosu Sriracha. Obecna wersja bez wątpienia jest najostrzejszym sosem w ofercie Fanex. Produkt jest już dostępny w sprzedaży hurtowej.

SERY NUOVA CASTELLI WŚRÓD NAJLEPSZYCH SERÓW NA ŚWIECIE

W Bergen w Norwegii na corocznym konkursie World Cheese Awards wybrano najlepsze sery na świecie.

W RÓŻNYCH KSZTAŁTACH W RÓŻNYCH FORMACH

Foremki, wycinarki, łopatki, pęsety czy łyżki do lodów w niemal nieskończonej liczbie kształtów - to tylko kilka przykładów spośród wielu drobnych przyborów cukierniczych. Jak wybrać takie, które nie tylko ułatwią pracę, ale również uatrakcyjnią deser smakowo i wizualnie?

Pudełka Octabagasse

Tak jak dobre jedzenie, najwyższej jakości ekologiczne materiały wykorzystane do produkcji pudełek Octabagasse pozwalają docenić nadzwyczajne skarby natury.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej