Olej kokosowy rafinowany to z kolei produkt, który dzięki wysokiej temperaturze dymienia (185-205°C) stanowi doskonały zamiennik olejów smażalniczych. Ze względu na poddanie go procesowi rafinacji pozbawiony został kokosowego smaku i aromatu. Jego zaletami są także niska cena i wysoka wydajność. Produkt dostępny jest w opakowaniu 910 g.


Olej kokosowy MAKRO Chef


Linia MAKRO Chef obejmuje wysokiej jakości produkty i półprodukty spożywcze, w opakowaniach dostosowanych do potrzeb gastronomii. Olej kokosowy to nowość w portfolio marki.
Zobacz także

Nowe ciastka migdałowe Erlenbacher

Chrupiąco-kremowe kreacje nie zawierają glutenu ani oleju palmowego i są gotowe do podania już po chwili dzięki krótkiemu czasowi rozmrażania.

Koktajlowa nowość - Dorato Blackcurrant

Wino musujące Dorato Blackcurrant ma smak czarnej porzeczki. Inspiracją do jego stworzenia był znany i lubiany francuski aperitif - koktajl Kir Royal. To największa premiera marki od kilkunastu lat.

EFFO DEEP FRY

EFFO Deep Fry to profesjonalny wysokooleinowy olej słonecznikowy do gotowania i głębokiego smażenia.

Mniej znaczy więcej

Ekologia to jeden z najczęściej dyskutowanych tematów tego roku. Coraz więcej firm dąży do ograniczania ilości odpadów i emisji dwutlenku węgla. Essity, właściciel marki Tork, jest uznanym liderem w dziedzinie zrównoważonego rozwoju. Dlatego Tork wprowadził nowy system papieru toaletowego bez gilzy.

KWIATY JADALNE OD BUKAT

Śliczne, kolorowe kwiaty jadalne cieszą oczy, dodają prestiżu i świetnie smakują.

WOŁOWINA TRUDNA CZY ŁATWA

Wołowina w kuchni polskiej nigdy nie była tak popularna jak obecnie. Jednak podawana jest na zaledwie kilka sposobów. Najczęściej jest to pieczeń, bitki, tatar i szponder jako podstawa do rosołu lub zup.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna strategia wyceny napojów

