Restauracja na Facebooku
Kategoria: Wydarzenia - branżowe

Już w najbliższy wtorek, 12.03, w Warszawie odbędzie się szkolenie na temat komunikacji marketingowej w sieci. Szkolenie poprowadzi niezastąpiona w tym temacie Marta Panfil z agencji kreatywnej FIKA.

Restauracja na Facebooku. Foto: materiały prasowe.
Restauracja na Facebooku. Foto: materiały prasowe.
We współczesnym świecie portale społecznościowe są jednymi ze skuteczniejszych mediów komunikacji restauracji z gościem. Cześć lokali w ogóle przestała tworzyć oddzielne strony www umieszczając wszystkie niezbędne informacje właśnie na Facebooku.

Już w najbliższy wtorek, 12 marca 2019 agencja kreatywna FIKA – strategia i komunikacja dla gastronomii organizuje szkolenie dotyczące zasad komunikacji w sieci. Na szkoleniu zostaną poruszone takie zagadnienia, jak:
– Strategia komunikacji na Facebooku,
– Tworzenie treści i planu komunikacji,
– Reklama na Facebooku.

Marta Panfil z agencji kreatywnej FIKA. Foto: materiały prasowe.
Marta Panfil z agencji kreatywnej FIKA. Foto: materiały prasowe.
Szkolenie poprowadzi Marta Panfil, ekspert z wieloletnim doświadczeniem w marketingu gastronomicznym.

Więcej informacji: https://www.facebook.com/events/1200137973477791/?active_tab=about

Link do strony www z informacjami i linkiem do zapisów: http://agencjakreatywnafika.pl/szkolenie-restauracja-online/

Autor tekstu: Michał Matuszak
Zobacz także
Ruszyły zgłoszenia do Bocuse d’Or Poland 2019

24 czerwca 2019 roku w w Akademii Kurta Schellera w Jawczycach odbędą się preeliminacje do Bocuse d’Or Poland 2019. Zgłoszenia można nadsyłać do 3 czerwca.

World Class Poland ogłosił 12 finalistów konkursu

Do piątego finału konkursu zakwalifikowało się 12 barmanów z Gdańska, Sopotu, Warszawy, Łodzi, Krakowa i Wrocławia. World Class Poland to zarazem rywalizacja barów i emocjonująca bitwa miast.

Znamy pierwszych jurorów Kulinarnego Pucharu Polski 2019

Organizatorzy Kulinarnego Pucharu Polski już od kilku miesięcy pracują na składem sędziowskim, mimo że tegoroczna edycja konkursu odbędzie się dopiero na początku października.

Polscy jurorzy w konkursie S.Pellegrino Young Chef

W gronie jurorów prestiżowego konkursu S.Pellegrino Young Chef znaleźli się Iwona Niemczewska i Marcin Popielarz. Do udziału w międzynarodowej rywalizacji młodych kucharzy można się zgłaszać do 30 kwietnia.

Czwarta edycja targów Mazury HoReCa - za nami

Prestiżowe konkursy kulinarne, pokazy znanych szefów kuchni, specjalistyczne szkolenia, klienci z całej Polski i najlepsi dostawcy - tak można scharakteryzować IV edycję targów Mazury HoReCa, które odbyły się 9 i 10 kwietnia w Ostródzie.

Zarabiaj na kawie z Segafredo Zanetti Poland

Kawa to obowiązkowa pozycja w menu właściwie każdego lokalu gastronomicznego. Nie jest też tajemnicą, że na kawie można dobrze zarabiać. Trzeba jedynie wiedzieć jak.

inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej