x

NATURALNE I NIEZAWODNE SOSY DLA RESTAURACJI

Kategoria: Produkty    26.06.2017

Greenyard Frozen Poland wprowadził właśnie na rynek 4 idealnie kremowe i pełne smaku sosy: holenderski, pieczarkowy, pieprzowy i berneński w 1-kg opakowaniach pod dobrze znaną w kanale HoReCa marką Pinguin.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Przygotowane wyłącznie z naturalnych składników (warzywa, nabiał, jajka, przyprawy i zioła), a następnie zamrożone w postaci 5-g brykiecików. Wygodne, malutkie porcje pozwalają na wydzielenie dokładnie takiej ilości produktu, jakiej potrzebujesz, aby przygotować nawet jedną porcję dania. Sosy są gotowe do podania po kilkuminutowym podgrzaniu na patelni, w garnku lub w kuchence mikrofalowej. Idealne do mięs, ryb, dań mącznych i warzyw, bez obawy o powtarzalność struktury i smaku.

Greenyard Frozen Poland Sp. z o.o. ul. Wojska Polskiego 12, 87-600 Lipno

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej