x

MIĘSNE PRZYSMAKI OD BEEF CULINAR? TAK, CHEF!

Kategoria: Produkty    26.06.2017

Wołowina Beef Culinar to produkt importowany z Ameryki Południowej. Właśnie tam, na bezkresnych trawiastych równinach, hodowane jest cenione na całym świecie bydło rasy angus i hereford.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Mięso charakteryzuje się wyjątkowym smakiem oraz niską zawartością tłuszczu. Staranny proces rozbioru i metoda cięcia „german trim” pozwalają ograniczyć straty surowca do minimum. Porcjowanie może odbywać się zgodnie z życzeniem klienta. Soczysty rumsztyk, stek z biodrówki i apetyczne filety to produkty, których nie może zabraknąć w Państwa kuchni.

Chefs Culinar Sp. z o.o. ul. Goleniowska 59, 70-847 Szczecin
tel.: 91 45 91 010, e-mail: info@chefsculinar.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej