

SEDNO SMAKU


"Do Sedna. Zapomniane umiejętności" to nowa inicjatywa warszawskiej restauracji Bazar Kocha. Kolacja inaugurująca cykl odbyła się 29 czerwca. Tematem pierwszej odsłony jest mleko i ziarno. Każda kolacja będzie składała się z sześciu elementów: dwóch przystawek, zupy, dwóch dań głównych i deseru.
Zobacz także

Szkolenie Tork VR Clean Hands z nagrodą targów Interclean Amsterdam Online 2020

Innowacyjne szkolenie Tork w zakresie higieny rąk dla pracowników służby zdrowia otrzymało nagrodę publiczności Visitors Choice Award podczas tegorocznych targów Interclean Amsterdam Online.

Legendarny konkurs

Pod koniec lutego w Warszawie odbędzie się finał polskich eliminacji konkursu Bocuse d’O r. O kulisach jednego z najstarszych (30- letnia tradycja) i najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych na świecie rozmawiamy z Jarosławem Walczykiem, przewodniczącym Komitetu Organizacyjnego polskiej edycji

Zarabiaj na kawie! - warsztaty Segafredo Zanetti

Dzięki bezpłatnym warsztatom organizowanym przez Segafredo Zanetti dowiesz się, jak zwiększyć obrót lokalu, budować przewagę konkurencyjną i rozwijać swój biznes.

KULINARNA DYPLOMACJA

W maju na zaproszenie Ambasady i Konsulatu Polski przedstawiciele OSSiC & Poland National Culinary Team zorganizowali wiele wydarzeń promujących polską kuchnię w Singapurze.

The Best Chef Awards 2019 - we wrześniu w Barcelonie

Gospodarzem wrześniowej gali The Best Chef Awards 2019 będzie tym razem Barcelona. W wydarzeniu weźmie udział elita szefów kuchni z Europy, obu Ameryk, Afryki Południowej, Zjednoczonych Emiratów Arabskich i Japonii.

25. edycja Targów HORECA/GASTROFOOD/ ENOEXPO Kraków

Wydarzenie odbędzie się w dniach: 15-17 listopada w Międzynarodowym Centrum Targowo-Kongresowym EXPO Kraków
Inne kategorie
Akademia Horeca


SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

