Praca w gastro
Kategoria: Twój biznes - oferta

Ruszyła właśnie pierwsza polska platforma rekrutacyjna skierowana wyłącznie do sektora HoReCa. Szukasz pracy? Potrzebujesz pracowników? GastroJob jest właśnie dla ciebie!

Panel startowy aplikacji. Foto: materiały prasowe.
Panel startowy aplikacji. Foto: materiały prasowe.
GastroJob to aplikacja na smartfony, która w łatwy i intuicyjny sposób łączy pracowników z pracodawcami sektora HoReCa. Aplikacja dostępna jest na systemy Android oraz iOS.

Dla poszukujących pracy
Rejestracja w aplikacji jest darmowa. Po zarejestrowaniu można określić preferowane stanowiska pracy, okolicę, z której mają pochodzić oferty, oraz swoje oczekiwania finansowe. Aplikacja automatycznie wyświetlać będzie aktualne oferty dopasowane do wcześniej zdefiniowanych kryteriów wyszukiwania. Warto również uzupełnić pozostałe dane, takie jak odbyte kursy i szkolenia oraz doświadczenie zawodowe, ponieważ za wypełnienie całego profilu użytkownik otrzymuje 100 punktów, dzięki którym będzie miał możliwość wygrania cennych nagród.

 chwili obecnej współpracę z GastroJob podjęli:
– Amber Room,
– Belvedere Gourmet Group,
– Bez Tytułu,
– Tapas,
– Miłość Kredytowa,
– DaftCafe, Hilton,
– La Sirena,
– Soul Kitchen,
– Restauracja Łazienkowska 3,
– Pałac Zdunowo,
– Villa Riccona,
– Wabu,
– Alewino,
– Casa Pablo,
– Sen,
– Krem,
– Charlie,
– Monsieur Leon,
– Koko & Roy,
– Gagarin.

Już niebawem nasza baza powiększy się o kolejne miejsca pracy.

Dla pracodawców

Ogłoszenia w aplikacji GastroJob. Foto: materiały prasowe.
Ogłoszenia w aplikacji GastroJob. Foto: materiały prasowe.
Pracodawcy, którzy zechcą zamieszczać swoje ogłoszenia w aplikacji, muszą zarejestrować swoją firmę  w panelu pracodawcy na www.biz.gastrojob.pl. Należy również dodać logo oraz zdjęcie. Zamieszczając ogłoszenie pracodawca ustala oczekiwania wobec kandydatów oraz warunki pracy, jakie oferuje (w tym stawkę). Za zdobycie pracownika uiszcza się opłatę w wewnętrznej walucie GastroJob, czyli w GastroCoin. 1 GastroCoin = 25 zł.

Platforma przygotowała również trzy pakiety promocyjne:
1. Standard10 GastroCoins – 225 zł
2. Advanced 50 GastroCoins – 1000 zł
3. Custom – pakiet indywidualny, przygotowywany na życzenie i dostosowany do potrzeb klienta.

 

Aplikacja obecnie działa tylko w Warszawie, ale już niedługo pojawi się w innych miastach.
Więcej informacji znajdziesz pod adresem: www.gastrojob.pl.

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
Czysta kuchnia wizytówką restauracji

Coraz więcej restauracji stawia na gotowanie na oczach gości, w otwartej kuchni. Aby konsumenci jedli oczami ze smakiem, restauracja musi lśnić czystością! Kompleksowe podejście do higieny na pewno się opłaci.

Zarządzanie gastronomią wkracza w nowy wymiar

Zarządzanie lokalem gastronomicznym, tym mikro, jak również dużym, sieciowym biznesem, często bywa bardzo uciążliwe i realizowane jest w mało przyjazny menedżerowi sposób. Norbert Redkie z Trustu zapowiada rewolucję w tym obszarze.

SMAKI ZJEDNOCZONE Z AMERYKI!

Branża śliwki kalifornijskiej wystartowała z piątą edycją programu marketingowego promującego ten owoc na polskim rynku. Jednocześnie California Prune Board dołączyła do inicjatywy "Ameryka od Kuchni", koordynowanej przez Dział Rolny Ambasady USA w Warszawie.

Ketchup Curry - nowy sos marki Fanex

Fanex - polski producent sosów dla branży HoReCa, wprowadził na rynek zupełnie nowy sos - Ketchup Curry. Receptura przypadnie do gustu miłośnikom orientalnych smaków z charakterem. Produkt jest już dostępny w sprzedaży hurtowej dla gastronomii oraz sieci handlowych.

NOWINKI IT

Oprogramowanie w gastronomii rządzi się swoimi prawami, a jego wybór i zróżnicowanie może przyprawić o zawrót głowy. Każdy większy lokal gastronomiczny wyposażony jest w terminal POS, bez którego normalne funkcjonowanie nie byłoby możliwe. Jakie nowinki oferuje rynek oprogramowania?

Sto restauracji świętuje stulecie odzyskania niepodległości w ramach Tygodnia Kuchni Polskiej

Z okazji setnej rocznicy odzyskania niepodległości przez Polskę, wybrane restauracje z całego kraju wprowadzą na tydzień od 5 do 11 listopada specjalne menu inspirowane różnymi regionami i kuchniami XIX i XX-wiecznej Polski.

inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Z szacunkiem dla tradycji
Bogactwo regionalnych deserów, Część 2
Wszystko dla gastronomii
Food Service Summit - Cool Cat
Maciej Wroński
Karta napojów - Szkolenia obsługi restauracji (odc. 1)
więcej