x

RAANRAAN w Galerii Łódzkiej

Kategoria: Miejsca    19.02.2019

RAANRAAN, czyli jedzenie przygotowywane na oczach klientów to nowa koncepcja, która od końca stycznia działa w foodcourcie Galerii Łódzkiej. Pochodzące od lokalnych dostawców produkty połączone z aromatycznymi przyprawami sprawią, że kuchnia włoska będzie w zasięgu ręki dla każdego, kto znajdzie się

RAANRAAN - świeży włoski makaron na wynos! Foto: materiały prasowe.
RAANRAAN - świeży włoski makaron na wynos! Foto: materiały prasowe.
RAANRAAN, czyli nowa restauracja w Galerii Łódzkiej to koncepcja kuchni zakładająca przygotowywanie makaronów i sałatek na oczach gości. Mimo szybkiego przygotowania potrwa, jedzenie w RAANRAAN dalekie jest jednak od fast foodów, ponieważ wszystkie dania powstają bezpośrednio w lokalu ze świeżych produktów od lokalnych dostawców. Każdy, kto odwiedzi restaurację, znajdzie w menu coś dla siebie, dzięki możliwości wyboru makaronów z jednej spośród trzech kategorii – classic, - vege oraz – speciale. Ponadto RAANRAAN zaspokoi zarówno chętnych na drobną przekąskę, jak i bardzo głodnych gości – dania mogą być przygotowane w rozmiarze L, M lub S.

RAANRAAN - włoski makaron dla każdego! Foto: materiały prasowe.
RAANRAAN - włoski makaron dla każdego! Foto: materiały prasowe.
Filozofią marki jest stwierdzenie „w drodze i po drodze”. „W drodze” na umówione spotkanie w Galerii Łódzkiej oraz „po drodze”, czyli zakupienie posiłku podczas powrotu z pracy do domu. RAANRAAN to również przystępne ceny, dzięki czemu każdy może sobie pozwolić na codzienny obiad w tej restauracji.

Nowy koncept zachwyca również wystrojem – modnym i łączącym różne style, tak jak kuchnia Fusion. Klimat wnętrza mocno opiera się na kuchni śródziemnomorskiej, a jednocześnie jest nowoczesny (połączenie drewna i betonu) i energetyczny (dla ludzi w biegu). 

Restaurację można znaleźć w strefie gastronomicznej Galerii Łódzkiej na pierwszym piętrze.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej