Składniki:
◗ 40 ml wódki
◗ 6 cząstek limonki (z jednej połowy limonki)
◗ 10 ml syropu cukrowego
◗ dopełnić Kroplą Délice lub Spritem
Zgnieść cząstki limonki z syropem cukrowym, wsypać kostki lodu, wymieszać łyżką barmańską i dopełnić wodą gazowaną Kropla Délice lub Spritem.
Receptura: Tomasz Wyszomirski
Akademia Horeca
❮
❯
Autor tekstu: ( red. )
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji


Video
Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?