

ZBĘDNA ŻYWNOŚĆ ŹRÓDŁEM NIEZBĘDNEJ ENERGII


W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.
Oddział REFOOD w Warszawie, Saria Polska Sp. z o.o.,
ul. Zawodzie 16, 02-981 Warszawa,
tel. 800 800 737, e-mail: info@refood.pl,
www.refood.pl
Zobacz także

ŚNIADANIOWA KLASYCZNA

Śniadaniowa Klasyczna to produkt, którego sekretem jest wyjątkowa, niezmienna od lat receptura bazująca na najwyższej jakości olejach roślinnych i mleku ukwaszonym.

POWITAJ JESIEŃ Z MIONETTO PROSECCO

Smak Mionetto Prosecco przeniesie cię myślami do Treviso - krainy prosecco położonej w północno-wschodnich Włoszech. To właśnie tu, pod idealnie błękitnym włoskim niebem, uprawiany jest sławny szczep Glera, z którego powstaje Mionetto Prosecco.

Trio Indulgence 3 od Erlenbacher

Pełnoziarniste ciastka jabłkowo-orkiszowe (Mr. Grain): najbardziej szorstkie z całej trójki. Chrupiący miks pestek dyni i otrębów spotyka się ze świeżymi jabłkami i jagodami.

WSZYSTKO, CO POTRZEBNE DO KAWY I HERBATY!

Na polskim rynku pojawiła się nowa marka - Espresso Warehouse - należąca do Tchibo Coffee Service.

OWOCE ZIMOWE - POMARAŃCZE

Ojczyzną pomarańczy najprawdopodobniej była południowo-wschodnia Azja. Dokładnie miejsce ich pochodzenia jest trudne do ustalenia, ponieważ nie rosną one w stanie dzikim.

Wegańskie nowości od Aviko

W odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie na ofertę odpowiednią dla wegetarian i wegan Aviko przygotowało dwie nowości.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna strategia wyceny napojów

