x

ZBĘDNA ŻYWNOŚĆ ŹRÓDŁEM NIEZBĘDNEJ ENERGII

Kategoria: Produkty    28.08.2017

W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
ReFood przekazuje odpady kuchenne, spożywcze, zużyte oleje i tłuszcze oraz przeterminowane artykuły spożywcze do racjonalnego ponownego wykorzystania. ReFood odbiera je w miejscach ich powstawania, a następnie przetwarza, tak aby nadawały się do powtórnego wykorzystania. Zastosowanie zróżnicowanych i dokładnie dobranych metod przetwarzania pozwala wytworzyć wysokogatunkowe nawozy, przyjazną środowisku energię elektryczną i cieplną oraz surowce do produkcji wysokiej jakości paliwa biodiesel.

Oddział REFOOD w Warszawie, Saria Polska Sp. z o.o.,
ul. Zawodzie 16, 02-981 Warszawa,
tel. 800 800 737, e-mail: info@refood.pl,
www.refood.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej