

ZBĘDNA ŻYWNOŚĆ ŹRÓDŁEM NIEZBĘDNEJ ENERGII


W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.
Oddział REFOOD w Warszawie, Saria Polska Sp. z o.o.,
ul. Zawodzie 16, 02-981 Warszawa,
tel. 800 800 737, e-mail: info@refood.pl,
www.refood.pl
Zobacz także

Zdrowe śliwki

Na polskim rynku rośnie zainteresowanie zdrową żywnością wysokiej jakości. W trend ten wpisuje się również śliwka kalifornijska, o której właściwościach kulinarnych, odżywczych i zdrowotnych można było porozmawiać z ekspertami w trakcie WorldFood Poland.

VINA SHINE - FINEZYJNA OZDOBA STOŁU

Tom-Gast wprowadził na rynek ultranowoczesną i różnokolorową kolekcję Vina Shine marki Schott Zwiesel, która przywodzi na myśl atmosferę radości i zabawy.

Mobilne stanowisko gastronomiczne

Idealne rozwiązanie dla firm cateringowych.

RĘKAW RENGO HITEM CUKIERNICZYM

Gotowy do użycia rękaw cukierniczy z nadzieniami nagrodzono na jubileuszowej, 10. edycji targów Expo Sweet. Konkurs zorganizował "Przegląd Piekarski i Cukierniczy". Nagrody rozdano w trzech kategoriach. Rękaw Rengo zdobył tytuł Hitu Cukierniczego.

POWITAJ JESIEŃ Z MIONETTO PROSECCO

Smak Mionetto Prosecco przeniesie cię myślami do Treviso - krainy prosecco położonej w północno-wschodnich Włoszech. To właśnie tu, pod idealnie błękitnym włoskim niebem, uprawiany jest sławny szczep Glera, z którego powstaje Mionetto Prosecco.

Zmywarka CTR Winterhalter

To, co dotychczas wydawało się niemożliwe, wraz z nową zmywarką CTR od Winterhalter staje się codziennością!
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

