

DOBRZE BYĆ KLIENTEM CHEFS CULINAR? TAK, CHEF!


Już 18 i 19 września 2017 r. przekonają się o tym wszyscy odbiorcy hurtowi, dla których od wielu miesięcy firma przygotowuje najnowszą edycję Targów Poznań Vision.
W ramach targów będzie można odkryć też nowe talenty kulinarne. Uczestnicy konkursu Chefs Culinar Cup pod okiem autorytetów będą walczyć o tytuł Mistrza Chefs Culinar. W skład jury III edycji wejdą: Robert Skubisz (Amber Room, Warszawa), Maciej Rosiński (Affogato Restaurant, Łódź) i Ernest Jagodziński (Autentyk Restaurant, Poznań). Nad przebiegiem i organizacją konkursu będą czuwać doradcy kulinarni – Jacek Fedde i Rafał Soroczyński.
Zobacz także

Sztuka smaku

3 marca br. Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L'Art de la cuisine Martell odbędzie w się w hotelu Zamek Ryn. Kulinarnym tematem przewodnim tegorocznej edycji konkursu, a tym samym głównym produktem, który zawodnicy muszą wykorzystać w swoich daniach, jest świeca wołowa.

Patryk Kowalski i Janusz Lemiesz ambasadorami alkoholi Coca-Coli

Zza baru do pracy dla korporacji - Patryk Kowalski i Janusz Lemiesz, doświadczeni eksperci barowi od lat związani z branżą gastronomiczną zostali ambasadorami alkoholi, które Coca-Cola HBC ma w swym portfolio od kilku miesięcy.

Preeliminacje konkursu Bocuse d’Or Poland

Przygotowania do krajowych eliminacji Bocuse d’Or ruszyły pełną parą.

Kobiecy Punkt Jedzenia

Sześć kobiet i sześć kobiecych punktów… jedzenia! Pod koniec sierpnia w poznańskiej restauracji Concordia Taste odbyła się kolacja, podczas której w roli głównej wystąpiły utalentowane szefowe kuchni.

Gala Finałowa Monin Cup Junior 2019

Milena Wysocka zdobyła pierwsze miejsce w Ogólnopolskim Konkursie Barmańskim dla szkół średnich - Monin Cup Junior 2019. W nagrodę będzie reprezentować Polskę w lokalnych zawodach barmańskich Monin w jednym z krajów Unii Europejskiej.

Rusza globalny finał World Class Competition 2018

57 najbardziej utalentowanych barmanów świata od 5 do 8 października w Berlinie będzie walczyć o trofeum w największym konkursie barmańskim globu: World Class Competitition. Polskę reprezentuje Marcin Kruk z Kity K oguta.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna strategia wyceny napojów

