x

V Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium

Tegoroczna edycja mistrzostw odbędzie się już 9 marca w Hotelu Atut w Licheniu Starym. Impreza została zorganizowana w ramach Weekendu Kulinarnego.

Mistrzostwa Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra odbywają się cyklicznie od 2015 roku. Całodniowy konkurs to rywalizacja wyselekcjonowanych, dwuosobowych zespołów, których zadaniem jest przygotowanie wykwintnych potraw z jesiotrem w roli głównej. Tak jak w ubiegłym roku obecna edycja wydarzenia stanowi część Kulinarnego Pucharu Polski.

W tym roku w jury konkursu zasiądą m.in.: Kurt Scheller, Jerzy Pasikowski oraz jeden z pomysłodawców wydarzenia – Adam Dmyterko. Funkcję przewodniczącej jury VIP obejmie Ewa Wachowicz.

Regulamin konkursu oraz formularz zgłoszeniowy dostępne są na stronie: http://jesiotrikawior.pl/
Zgłoszeń dokonywać można do 26 lutego 2019 roku.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Koreański czarny czosnek - nowy trend wśród kucharzy
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
więcej