x

V Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra

Kategoria: Wydarzenia - branżowe

Tegoroczna edycja mistrzostw odbędzie się już 9 marca w Hotelu Atut w Licheniu Starym. Impreza została zorganizowana w ramach Weekendu Kulinarnego.

Mistrzostwa Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra odbywają się cyklicznie od 2015 roku. Całodniowy konkurs to rywalizacja wyselekcjonowanych, dwuosobowych zespołów, których zadaniem jest przygotowanie wykwintnych potraw z jesiotrem w roli głównej. Tak jak w ubiegłym roku obecna edycja wydarzenia stanowi część Kulinarnego Pucharu Polski.

W tym roku w jury konkursu zasiądą m.in.: Kurt Scheller, Jerzy Pasikowski oraz jeden z pomysłodawców wydarzenia – Adam Dmyterko. Funkcję przewodniczącej jury VIP obejmie Ewa Wachowicz.

Regulamin konkursu oraz formularz zgłoszeniowy dostępne są na stronie: http://jesiotrikawior.pl/
Zgłoszeń dokonywać można do 26 lutego 2019 roku.

Termin: 9 marca 2019.

Miejsce: Hotel Atut w Licheniu Starym.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Koreański czarny czosnek - nowy trend wśród kucharzy
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
więcej