Aviko Sp. z o.o., ul. Polska 20, 81-339 Gdynia
tel.: 58 66 24 300
www.avikofoodservice.pl


BATATOWE NOWOŚCI OD AVIKO


Po frytkach z batatów przyszedł czas na kolejne słodkie produkty w portfolio Aviko.
Zobacz także

To ta! - mąka do pizzy typ 00

Mąka To ta! do pizzy typ 00 jest produktem polskim z lokalnego młyna, który stawia przede wszystkim na jakość produktów.

POWITAJ JESIEŃ Z MIONETTO PROSECCO

Smak Mionetto Prosecco przeniesie cię myślami do Treviso - krainy prosecco położonej w północno-wschodnich Włoszech. To właśnie tu, pod idealnie błękitnym włoskim niebem, uprawiany jest sławny szczep Glera, z którego powstaje Mionetto Prosecco.

Paluszki Żerańskie Słono-Pikantne Fanex

Fanex - polski producent sosów oraz dodatków spożywczych dla branży HoReCa, wprowadził na rynek nowy smak swoich flagowych Paluszków Żerańskich.

iVario Pro od Rational

iVario Pro to nowa klasa wydajności dla profesjonalnej kuchni. Ten system gotowania wyposażony jest w inteligentne funkcje i zużywa o 40% mniej energii niż tradycyjne patelnie uchylne oraz zwykłe patelnie.

ZBĘDNA ŻYWNOŚĆ ŹRÓDŁEM NIEZBĘDNEJ ENERGII

W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.

(NIE) SAMYM CHLEBEM... CZYLI O PIECZYWIE W RESTAURACJACH

Choć jest produktem podstawowym, ma niemal nieskończenie wiele odmian. Może być dodatkiem lub istotnym składnikiem wielu dań. Niestety, często restauratorzy o tym zapominają. Co zrobić, by urozmaicić pieczywo oferowane w restauracji?
Inne kategorie
Akademia Horeca


SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

