BATATOWE NOWOŚCI OD AVIKO
Kategoria: Produkty

Po frytkach z batatów przyszedł czas na kolejne słodkie produkty w portfolio Aviko.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Na rynku pojawiły się gratiny ze słodkich ziemniaków w dwóch wariantach: opakowaniu zawierającym 14 sztuk o masie 75 g każda oraz opakowaniu do systemu Gastro Norm. Każda z wersji to oprócz wspaniałego smaku szereg korzyści dla gastronomika – brak strat na produkcie, przejrzysta kalkulacja kosztu, łatwość przygotowania. Gratiny są gotowe po ok.  25 minutach pieczenia.

Aviko Sp. z o.o., ul. Polska 20, 81-339 Gdynia
tel.: 58 66 24 300
www.avikofoodservice.pl

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej