x

BATATOWE NOWOŚCI OD AVIKO

Kategoria: Produkty    26.11.2018

Po frytkach z batatów przyszedł czas na kolejne słodkie produkty w portfolio Aviko.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Na rynku pojawiły się gratiny ze słodkich ziemniaków w dwóch wariantach: opakowaniu zawierającym 14 sztuk o masie 75 g każda oraz opakowaniu do systemu Gastro Norm. Każda z wersji to oprócz wspaniałego smaku szereg korzyści dla gastronomika – brak strat na produkcie, przejrzysta kalkulacja kosztu, łatwość przygotowania. Gratiny są gotowe po ok.  25 minutach pieczenia.

Aviko Sp. z o.o., ul. Polska 20, 81-339 Gdynia
tel.: 58 66 24 300
www.avikofoodservice.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej