x

Michał Molenda - nowa twarz Akademii Inspiracji MAKRO

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    24.01.2019

Szef kuchni Michał Molenda dołączył do zespołu Akademii Inspiracji MAKRO, gdzie swoje międzynarodowe wykształcenie wykorzysta do tworzenia nowych, atrakcyjnych tematów szkoleń dla branży gastronomicznej.

Szef Michał Molenda. Foto: materiały prasowe.
Szef Michał Molenda. Foto: materiały prasowe.
Michał Molenda to szef kuchni, który kształcił się m.in. w londyńskim oddziale słynnej szkoły Le Cordon Bleu oraz londyńskim hotelu Savoy. Gastronomiczne szlify zdobywał też pod okiem takich sław, jak Gordon Ramsey, Alain Ducasse, Jamie Simpson, Michel Roth. W 2015 roku wrócił do Polski i tu pracował jako szef kuchni w nadmorskim Rosevia Resort, a następnie w warszawskiej Kuchni Otwartej. Pełnił też funkcję dyrektora gastronomii w Hotelu Sopot.

Teraz Michał Molenda podjął nowe wyzwanie jako drugi szef kuchni Akademii Inspiracji MAKRO. Do jego zadań będzie należał rozwój oferty szkoleń skierowanych do branży gastronomicznej. Michał będzie wspierał Akademię Inspiracji MAKRO zarówno przy tworzeniu warsztatów na temat obecnych i nadchodzących trendów w gastronomii, jak i szkoleń o charakterze biznesowym.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej