x

Wielka Uczta Warszawska #2

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    22.01.2019

Prowadzisz lokal gastronomiczny, jesteś kucharzem, producentem spożywczym, masz food trucka? Zgłoś się już teraz na drugą, tym razem zimową edycję wydarzenia!

Wielka Uczta Warszawska - banner. Foto: materiały prasowe.
Wielka Uczta Warszawska - banner. Foto: materiały prasowe.
Wielka Uczta to nowy sposób na odkrywanie smaków, poszukiwanie kulinarnych uniesień i zaspokajanie apetytów! Nowa formuła spędzania czasu przy jedzeniu, znana doskonale w europejskich miastach, nareszcie zawitała do Warszawy.

Wydarzenie przyciąga wszystkich miłośników dobrego smaku, ludzi lubiących kulinarne eksperymenty oraz tych, którzy po prostu chcą dobrze zjeść. Jest to doskonały sposób na zareklamowanie swojej oferty głodnym i spragnionym wrażeń warszawiakom.

Pierwsza edycja wydarzenia odbyła się na jesieni 2018 roku.

Wielka Uczta Warszawska

Kiedy: 16 – 17 lutego 2019, godziny: 12:00 - 20:00

Gdzie: Centrum Praskie Koneser, Plac Konesera 2

Zgłoszenia: http://wielkauczta.pl/projects/formularz-zgloszeniowy/

Więcej informacji: 536 190 542, info@wielkauczta.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Szef kuchni Marcin Przybysz prowadzi warsztaty kulinarne w restauracji Epoka

Restauracja Epoka w Warszawie na czas zamknięcia przekształciła się w kameralne miejsce spotkań, w którym organizowane są warsztaty kulinarne i kursy wine pairingu. Przewodnikiem w podróży śladami polskiej kuchni jest szef Marcin Przybysz.

TRÓJMIEJSKI FESTIWAL WHISKY

Ponad 200 gatunków whisky, warsztaty, szkolenia, a na koniec licytacja najlepszej single malt na świecie - tak wyglądał Festiwal Whisky Live Sopot, który 3 czerwca odbył się w Sopocie. Impreza była pierwszą lokalną odsłoną wydarzeń organizowanych pod szyldem Whisky Live.

Kongres BIOEXPO 2020 promuje żywność ekologiczną

Zainteresowanie ekologiczną żywnością w Polsce wciąż rośnie. Okazją do wymiany profesjonalnej wiedzy o biożywności i zdobycia informacji, jak odpowiednio rozpocząć produkcję ekologiczną, będzie Kongres BIOEXPO, który odbędzie się 8-10 października w PTAK WARSAW EXPO.

Neo(N) Bistro - pop’upowa restauracja na Nocnym Markecie

Wrzesień na warszawskim Nocnym Markecie zapowiada się interesująco. Rusza pop’upowa restauracja Neo(N) Bistro, która czynna będzie w każdy wrześniowy czwartek od godziny 18. Co tydzień inny znany kucharz zaskoczy gości swoją propozycją zasiadanej kolacji pod gwiazdami.

Trendy w turystyce kulinarnej pod lupą ekspertów

Kim jest współczesny turysta kulinarny? Jakie są jego potrzeby? Jak budować jego świadomość i wiedzę? Nad tymi zagadnieniami debatowali eksperci IV konferencji "Międzykulturowa turystyka kulinarna pokoleń", organizowanej przez Szkołę Główną Turystyki i Hotelarstwa Vistula.

Koral przekazuje sprzęt dla małopolskich ratowników

W obliczu pandemii firma Koral, największy producent lodów w Polsce, zakupiła i przekazała małopolskim ratownikom ponad 200 profesjonalnych masek, które zabezpieczają twarz oraz drogi oddechowe medyków.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej