x

Wielka Uczta Warszawska #2

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    22.01.2019

Prowadzisz lokal gastronomiczny, jesteś kucharzem, producentem spożywczym, masz food trucka? Zgłoś się już teraz na drugą, tym razem zimową edycję wydarzenia!

Wielka Uczta Warszawska - banner. Foto: materiały prasowe.
Wielka Uczta Warszawska - banner. Foto: materiały prasowe.
Wielka Uczta to nowy sposób na odkrywanie smaków, poszukiwanie kulinarnych uniesień i zaspokajanie apetytów! Nowa formuła spędzania czasu przy jedzeniu, znana doskonale w europejskich miastach, nareszcie zawitała do Warszawy.

Wydarzenie przyciąga wszystkich miłośników dobrego smaku, ludzi lubiących kulinarne eksperymenty oraz tych, którzy po prostu chcą dobrze zjeść. Jest to doskonały sposób na zareklamowanie swojej oferty głodnym i spragnionym wrażeń warszawiakom.

Pierwsza edycja wydarzenia odbyła się na jesieni 2018 roku.

Wielka Uczta Warszawska

Kiedy: 16 – 17 lutego 2019, godziny: 12:00 - 20:00

Gdzie: Centrum Praskie Koneser, Plac Konesera 2

Zgłoszenia: http://wielkauczta.pl/projects/formularz-zgloszeniowy/

Więcej informacji: 536 190 542, info@wielkauczta.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Radio Kulinarne - pierwszy podcast kulinarno-winiarski

Ruszył nowy projekt mediowy - Radio Kulinarne, czyli podcast kulinarno-winiarski. To pierwszy tego typu format na rynku - poszczególne odcinki są realizowane w formie radiowych reportaży i wywiadów.

Iggy Pop twarzą kampanii piwa Tenczynek Marakuja produkowanego przez Palikota

Iggy Pop nazywany "ojcem chrzestnym" punk rocka jest twarzą kampanii #NieWstydźSię! promującej debiutujące na rynku piwo Tenczynek Marakuja. Jego legendarny hit "The Passenger" ma pomóc łamać stereotypy związane z piwami smakowymi.

uroczyste otwarcie Siedziby Segafredo Zanettii Szkoły Baristów Coffee Art Masters

W czwartek, 27 września, w budynku Adgar Park West w Warszawie, zostanie otwarta nowa siedziba Segafredo Zanetti, w której jednocześnie będzie działała szkoła baristyczna Coffee Art Masters.

Neo(n) Bistro, czyli fine dining na dachu

Oto okazja, by spróbować kolacji wybitnych szefów kuchni wysoko w chmurach, w otoczeniu świateł miasta i z widokiem na nocną Warszawę. Nocny Market i RestaurantClub.pl startują z projektem Neo(n) Bistro pop-upową restauracją zero waste na dachu parkingu Hotelu Novotel.

Nocna Zmiana

W miniony weekend odbyła się pierwsza edycja pierwszego nocnego marketu w Krakowie. Prezentujemy krótką fotorelację z wydarzenia.

Kongres BIOEXPO 2020 promuje żywność ekologiczną

Zainteresowanie ekologiczną żywnością w Polsce wciąż rośnie. Okazją do wymiany profesjonalnej wiedzy o biożywności i zdobycia informacji, jak odpowiednio rozpocząć produkcję ekologiczną, będzie Kongres BIOEXPO, który odbędzie się 8-10 października w PTAK WARSAW EXPO.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej