Wielka Uczta Warszawska #2
Kategoria: Wydarzenia - otwarte

Prowadzisz lokal gastronomiczny, jesteś kucharzem, producentem spożywczym, masz food trucka? Zgłoś się już teraz na drugą, tym razem zimową edycję wydarzenia!

Wielka Uczta Warszawska - banner. Foto: materiały prasowe.
Wielka Uczta Warszawska - banner. Foto: materiały prasowe.
Wielka Uczta to nowy sposób na odkrywanie smaków, poszukiwanie kulinarnych uniesień i zaspokajanie apetytów! Nowa formuła spędzania czasu przy jedzeniu, znana doskonale w europejskich miastach, nareszcie zawitała do Warszawy.

Wydarzenie przyciąga wszystkich miłośników dobrego smaku, ludzi lubiących kulinarne eksperymenty oraz tych, którzy po prostu chcą dobrze zjeść. Jest to doskonały sposób na zareklamowanie swojej oferty głodnym i spragnionym wrażeń warszawiakom.

Pierwsza edycja wydarzenia odbyła się na jesieni 2018 roku.

Wielka Uczta Warszawska

Kiedy: 16 – 17 lutego 2019, godziny: 12:00 - 20:00

Gdzie: Centrum Praskie Koneser, Plac Konesera 2

Zgłoszenia: http://wielkauczta.pl/projects/formularz-zgloszeniowy/

Więcej informacji: 536 190 542, info@wielkauczta.pl

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
Makarun w nowej odsłonie w Gliwicach

6 lutego w gliwickiej Galerii Forum została otwarta nowa restauracja sieci Makarun Spaghetti and Salad, pierwsza po totalnym redesignie marki.

Krakowska Pizza Winchester wybrana najlepszą restauracją w Polsce

To już czwarta edycja Best Restaurant Awards, konkursu organizowanego przez Pyszne.pl, który ma na celu wyłonić najlepszą zdaniem Polaków restaurację w kraju.

Massimo Bottura na Fine Dining Week! Ruszyły rezerwacje

Od 6 do 17 lutego 2019 w 7 lokalizacjach w Polsce odbędzie się kolejna edycja Fine Dining Week, festiwalu sztuki restauracyjnej w najlepszym wydaniu.

Selgros fundatorem Wigilii Caritas dla niemal 10 tys. osób

To już 16 raz kiedy przy wigilijnym stole Caritas spotkają się samotni i potrzebujący. Współorganizatorem tego ważnego wydarzenia jest Selgros Cash&Carry, dzięki czemu może przyjąć ono charakter ogólnopolski. Firma przekazała na ten cel ponad 35 ton żywności.

Essity zdobywa dwie nagrody European Cleaning and Hygiene Awards

15 listopada ogłoszono zwycięzców European Cleaning Awards 2018. Firma Essity zdobyła dwie prestiżowe nagrody w kategoriach: "Najlepsza praktyka - zrównoważony rozwój" oraz "Innowacja technologiczna roku".

REKORDOWA EDYCJA FESTIWALU RESTAURANT WEEK!

Za nami absolutnie rekordowa edycja największego wydarzenia kulinarnego w Polsce. Wzięło w nim udział aż 85 tysięcy Gości w 36 miastach. Odwiedzili prawie 400 restauracji, pośród których znalazła się rekordowa liczba prawie 100 debiutantów.

inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej