x

ZIMOWE INSPIRACJE MONIN. KAWA ZIMĄ

Kategoria: Produkty    26.11.2018

Kawa i ciastko to ulubiona para podczas chwili dla siebie lub dla umilenia spotkania. Inspirując się tą kombinacją, tworzymy receptury, które wyciągają esencję tego połączenia, oferując aromat kawy i ulubionego deseru w jednym napoju.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Kto by się nie skusił na kawę o smaku brownie lub czekolady z wiśnią? Odnajdź ulubiony smak wśród szerokiej gamy syropów Monin, dodaj do kawy i podaj w zestawie z deserem. A może kawa w naczyniu, które można... zjeść? Zaskocz gości, podając kawę w kubku waflowym wypełnionym czekoladą z odręczną dekoracją wykonaną Pisakami Latte Art Monin.

A może rozgrzewająca lemoniada? Lemoniada nie jest już ograniczona tylko do sezonu letniego! Gorące lemoniady to idealny nowy pomysł na chłodne jesienne oraz zimowe dni. W wersji bezalkoholowej lemoniadę można spożywać o każdej porze i stanowi dobrą alternatywę do popularnych (zazwyczaj zimnych) napojów gazowanych. Jest to smaczny wybór dla całej rodziny, a wieczorem w wersji wzmocnionej dla pełnoletnich.

SCM Sp. z o.o., al. Jana Pawła II 11, 00-828 Warszawa
NIP: 536 177 26 95,
scmpoland.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

BROWNIES, BLONDIES I SERNIKI W ERLENBACHER

Już od 40 lat firma Erlenbacher Backwaren GmbH jest numerem jeden w segmencie głęboko zamrożonych ciast, tortów i deserów europejskiego rynku out-of-home. Produkty nie mają dodanych sztucznych aromatów, barwników oraz uwodornionych tłuszczów i olejów.

Włoskie przetwory pomidorowe - nowości w portfolio marki Makro Chef

MAKRO Polska wprowadziło do sprzedaży nowe produkty pod parasolem marki MAKRO Chef.

Apple & Blackberry - nowy smak napoju Fentimans

Połączenie słodkich i aromatycznych jabłek z orzeźwiającym smakiem cierpkich jeżyn - to nowy wariant napoju gazowanego Fentimans, który trafi na polski rynek. Stworzono go z myślą o konsumentach szukających sezonowych smaków i alternatywy do klasycznych napojów gazowanych.

NOWOŚĆ - ERLENBACHER CASUAL CAKES

Czy wkrótce torty w "starym stylu" odejdą do lamusa? To pytanie pojawia się, gdy bierzemy pod uwagę nawyki żywieniowe młodego pokolenia - milenialsów. Odpowiedź brzmi: oczywiście, że nie. Jedyne, czego potrzeba, to odświeżenie i unowocześnienie oferty.

FRYTURA DO ZADAŃ SPECJALNYCH!

Koneser Gold Frytura palmowa 100% firmy Bielmar to wysokiej jakości tłuszcz roślinny przeznaczony do wielokrotnego, głębokiego smażenia. Starannie dobrane składniki frytury gwarantują jej stabilność w trakcie użycia.

GWIAZDORSKA OBSADA TWOJEGO MENU? TAK, CHEF!

Homar to prawdziwy celebryta wśród owoców morza, a także wschodząca gwiazda oferty Chefs Culinar. Jest uznawany za jeden z najszlachetniejszych i najdelikatniejszych przysmaków świata.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej