PORA NA KULINARNĄ ROZGRZEWKĘ? TAK, CHEF!
Kategoria: Produkty

W sezonie zimowym Chefs Culinar stawia na aromatyczne propozycje. Chef poleca rozgrzewającą przyprawę do grzańca marki Wiberg.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Mieszanka jest zrównoważoną kompozycją owocowych nut pomarańczy i cytryny, goździków oraz subtelnej wanilii. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do grzanego wina, a także deserów, takich jak strudel jabłkowy lub szarlotka. Bez wątpienia doda charakteru klasycznym daniom z czerwonej kapusty. Produkt nie zawiera glutenu, laktozy ani wzmacniaczy smaku.

W ofercie Chefs Culinar dostępny pod nr. 12039968 w opakowaniach 1030 g.

Chefs Culinar Sp. z o.o.
ul. Goleniowska 59, 70-847 Szczecin
tel.: 91 45 91 010
e-mail: info@chefsculinar.pl

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej