x

PORA NA KULINARNĄ ROZGRZEWKĘ? TAK, CHEF!

Kategoria: Produkty

W sezonie zimowym Chefs Culinar stawia na aromatyczne propozycje. Chef poleca rozgrzewającą przyprawę do grzańca marki Wiberg.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Mieszanka jest zrównoważoną kompozycją owocowych nut pomarańczy i cytryny, goździków oraz subtelnej wanilii. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do grzanego wina, a także deserów, takich jak strudel jabłkowy lub szarlotka. Bez wątpienia doda charakteru klasycznym daniom z czerwonej kapusty. Produkt nie zawiera glutenu, laktozy ani wzmacniaczy smaku.

W ofercie Chefs Culinar dostępny pod nr. 12039968 w opakowaniach 1030 g.

Chefs Culinar Sp. z o.o.
ul. Goleniowska 59, 70-847 Szczecin
tel.: 91 45 91 010
e-mail: info@chefsculinar.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej