

Nowości od Melvit


Po ogromnym sukcesie Trendy Lunch Melvit przygotował kolejne nowości z tej serii. Są to wyśmienite mieszanki najwyższej jakości ziaren zbóż, warzyw, wzbogaconych o szczególne dodatki.
Kontakt:
Sławomir Saj, Dyrektor ds. sprzedaży w kanale B2B i HoReCa, s.saj@melvit.com.pl, +48 882 956 377
Zobacz także

Starbucks® Frappuccino teraz w sklepach detalicznych

Teraz oryginalna kawa Starbucks Frappuccino może być dostępna w twoim sklepie.

PORA NA KULINARNĄ ROZGRZEWKĘ? TAK, CHEF!

W sezonie zimowym Chefs Culinar stawia na aromatyczne propozycje. Chef poleca rozgrzewającą przyprawę do grzańca marki Wiberg.

Lato w stylu Tiki

Wprost z tropikalnej wyprawy do Polski przybił Captain Morgan Tiki.

Majonez Kielecki doceniony przez uznanych szefów kuchni

Marka Majonez Kielecki zdobyła prestiżowe wyróżnienie Superior Taste Award przyznane przez International Taste Institute.

Bufety z automatycznie podnoszoną pokrywą

Firma Plastmet wprowadziła do oferty systemy zabezpieczające eksponowaną żywność.

RZEKA PEŁNA MLEKA

Biała wydzielina gruczołu mlekowego samic ssaków pojawiająca się w okresie laktacji. Skład mleka wszystkich ssaków jest taki sam. Różni je tylko ilość tłuszczów, białka, wapnia czy laktozy. Najbardziej tłuste jest mleko szarej foki. W naszych regionach zadowalamy się głównie spolegliwą krową.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

