x

DZIKA KACZKA W JESIENNYM MENU? TAK, CHEF!

Kategoria: Produkty    30.10.2017

Mięso dzikich kaczek to podstawa kuchni staropolskiej. Do niedawna zapomniane, dziś nie bez przyczyny wraca do łask. Dziczyzna jest zdrowa, chuda i ma walory, których nie sposób porównać z właściwościami drobiu hodowlanego.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Ma szlachetny smak oraz niepowtarzalny aromat. Największą popularnością cieszą się kaczki pieczone lub konfitowane, a także esencjonalne buliony przygotowane na ich bazie. Mięso wspaniale komponuje się z jesiennymi skarbami, takimi jak żurawina, jabłka czy dynia. W ofercie Chefs Culinar produkt dostępny w formie mrożonej, ze skórą i bez kości, waga od 900 do 1000 g.

Chefs Culinar Sp. z o.o.
ul. Goleniowska 59, 70-847 Szczecin
tel. 91 45 91 010
e-mail: info@chefsculinar.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej