

DZIKA KACZKA W JESIENNYM MENU? TAK, CHEF!


Mięso dzikich kaczek to podstawa kuchni staropolskiej. Do niedawna zapomniane, dziś nie bez przyczyny wraca do łask. Dziczyzna jest zdrowa, chuda i ma walory, których nie sposób porównać z właściwościami drobiu hodowlanego.
Chefs Culinar Sp. z o.o.
ul. Goleniowska 59, 70-847 Szczecin
tel. 91 45 91 010
e-mail: info@chefsculinar.pl
Zobacz także

Me.Organic - natura w opakowaniach

Linia me.Organic to nowoczesne, ekologiczne opakowania dla cateringów z najwyższej półki - idealne do dań na wynos.

Higiena i bezpieczeństwo - nowa oferta Komat

Firma Komat opracowała nową ofertę na produkty sanitarne do dezynfekcji rąk.

OWOCE ZIMOWE - POMARAŃCZE

Ojczyzną pomarańczy najprawdopodobniej była południowo-wschodnia Azja. Dokładnie miejsce ich pochodzenia jest trudne do ustalenia, ponieważ nie rosną one w stanie dzikim.

ReFood - zbędna żywność źródłem energii

W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.

VEGAN BRIOCHE

BUŁKA DO BURGERÓW! NOWOŚĆ!

Starbucks® Frappuccino teraz w sklepach detalicznych

Teraz oryginalna kawa Starbucks Frappuccino może być dostępna w twoim sklepie.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

