x

NOWOŚĆ! FRYTURA PÓŁPŁYNNA QUALITO PLUS W WIADRZE 20 L

Kategoria: Produkty    30.10.2017

ZT Kruszwica wprowadza nowy format opakowania dla Frytury półpłynnej Qualito Plus - funkcjonalne wiadro blaszane o pojemności 20 l. Ta uznana od lat frytura gwarantuje doskonałe efekty przy długotrwałym smażeniu produktów słodkich i wytrawnych.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Półpłynna postać tłuszczu przyspiesza pracę z produktem, ułatwia filtrowanie, optymalizuje koszty, a przede wszystkim poprawia komfort pracy. Qualito Plus charakteryzuje wysoka temperatura dymienia 230°C oraz obojętny smak i aromat. Nowe, funkcjonalne opakowanie daje możliwość wtórnego wykorzystania przy filtrowaniu ciepłego tłuszczu czy też zbieraniu przepracowanego tłuszczu do utylizacji. Frytura półpłynna Qualito Plus dostępnaw dwóch wariantach: 10 l, 20 l.

Więcej: www.smazymy.pl

Zakłady Tłuszczowe Kruszwica SA ul. Niepodległości 42, 88-150 Kruszwica,
tel. (52) 353 51 00
www.smazymy.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej