

NEGRONI RUBINO OD MARTINI


Martini Riserva Speciale Bitter powstał na bazie oryginalnego przepisu z 1872 r. ze składników w 100 proc. naturalnych. Do jego produkcji zastosowano ponad 20 rodzajów ziół i korzeni.
Bacardi-Martini Polska, ul. Wołoska 22 02-675 Warszawa,
tel. (22) 45 20 200
Przepis na Martini Negroni:
SKŁADNIKI
• 1 część (25 ml) Martini Riserva Rubino
• 1 część (25 ml) Martini Riserva Bitter
• 1 część (25 ml) Bombay Sapphire GIin
• lód
• cząstka pomarańczy
WYKONANIE
Wypełnij niską szklankę lodem i wlej wszystkie składniki. Wymieszaj wszystko delikatnie i włóż cząstkę pomarańczy.
Zobacz także

ZAMROŻONY SMAK

Są dostępne niemal na każdym kroku - zwłaszcza w sezonie wiosenno-letnim. Najczęściej w rożku lub na patyku jako słodki street food. Lody mogą znakomicie sprawdzić się także w restauracyjnych i kawiarnianych deserach. Podajemy kilka pomysłów na uatrakcyjnienie oferty.

NOWA STRONA INTERNETOWA BONDUELLE FOOD SERVICE

Firma, będąca liderem na rynku warzyw mrożonych i apertyzowanych, stawia na piękne zdjęcia oraz ciekawe przepisy. Oprócz wyszukiwarki dań, produktów czy samych warzyw użytkownik znajdzie również wiele inspiracji w zależności od zadania, które stoi przed nim w kuchni.

SZTUĆCE NAJLEPSZE POD SŁOŃCEM

Dobre jedzenie zasługuje na dobre sztućce. Stylowe, niezawodne noże, widelce i łyżki spotęgują przyjemne wrażenia smakowe. Pokaż gościom, że myślisz o wszystkim.

INNOWACYJNE PIEROGI W OFERCIE MARKI IGLOTEX PROFESSIONAL

Pieczołowicie dopracowane ciasto drożdżowe otaczające cztery warianty smakowitego nadzienia to innowacyjne pierogi Iglotex Professional przeznaczone do smażenia i pieczenia. Pierogi, które można szybko przygotować jako przekąskę, deser, dodatek do zupy lub danie samo w sobie.

KARBON - NOWOŚĆ OD RAK PORCELAIN W OFERCIE TOM-GAST

Tom-Gast wprowadził nową linię porcelany marki RAK, która jest połączeniem zamiłowania do nowoczesnego wzornictwa z pragnieniem bycia bliżej natury. Odważna i bezkompromisowa kolekcja Karbon w intrygujący sposób eksponuje ukryty urok "czarnego złota".

Maestro Gold - dla tych, którzy w kuchni nie uznają kompromisów

Maestro Gold to unikalna kompozycja dwóch olejów: słonecznika wysokooleinowego i rzepaku; bez udziału tłuszczów uwodornionych w składzie.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

