x

Szef dla Młodych Talentów

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    27.11.2017

Rozpoczęła się druga edycja programu edukacyjnego prowadzonego przez sieć hurtowni Makro Polska. W nowym cyklu odbyły się już dwa Miksery Kulinarne w Akademii Inspiracji Makro w Warszawie.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
W bezpłatnych spotkaniach udział wzięło łącznie blisko 500 uczniów szkół gastronomicznych i młodych kucharzy z całej Polski. Pokazy kulinarne poprowadzili Wojciech Harapkiewicz, szef kuchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju, Paweł Oszczyk, Szef Roku Żółtego Przewodnika Gault & Millau Polska 2016, oraz Jakub Steuermark, szef kuchni Oerlemans. Prelekcje poprowadzili m.in. psycholog Dorota Minta i Maciej Nowicki, szef kuchni Muzeum Pałacu Jana III w Wilanowie. Z myślą o uczniach powstają także materiały edukacyjne i książka „Mix Wiedzy Kulinarnej”.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej