PIEKIELNIE OSTRE PAPRYCZKI CHILI W OFERCIE MAKRO
Kategoria: Produkty

W Makro Polska znaleźć można szeroki wybór świeżych papryczek chili o różnych poziomach pikantności - od jalapeño, przez cayenne, habanero, Bird’s Eye (piri piri) i Naga Jolokia to nowości - Carolina Reaper i Trinidad Scorpion.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Trzy ostatnie odmiany zostały wyróżnione jako najostrzejsze papryki chili na świecie w Księdze rekordów Guinnessa z odpowiednio 2007, 2011 i 2012 r. Produkty mają szeroki wachlarz zastosowań – można je marynować, podawać jako dodatek do dań czy przygotowywać z nich sosy i salsy. Sprawdzą się w lokalach serwujących różne, nie tylko egzotyczne kuchnie, pomogą urozmaicić menu oraz zadowolić gości, którym zależy zarówno na ostrości, jak i na charakterystycznym smaku potraw nadawanym przez określone rodzaje papryk. Papryki dostępne są w opakowaniach o gramaturach 50 g i 75 g oraz 2 kg na zamówienie klienta, pod marką Eat Me specjalizującą się w najwyższej jakości produktach egzotycznych.

Makro Cash & Carry Polska SA
al. Krakowska 61, 02-183 Warszawa
tel. 22 500 00 00 www.makro.pl

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej