SKALMIERZYCKI OD LAZURA

Kategoria: Produkty

Lazur Skalmierzycki to wyjątkowa propozycja dla profesjonalnych kucharzy. Powstaje według oryginalnej receptury łączącej technologie produkcji serów żółtych i serów pleśniowych Lazur.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Ma smak słodkiej śmietanki, orzechów włoskich i błękitnej pleśni oraz sprężysty, jasnożółty miąższ. Sprawdza się jako przekąska na desce serów, składnik kanapek, a także dań na gorąco czy sosów, ponieważ łatwo się rozpuszcza i idealnie ciągnie. Dostępny jest w formie plastrów 100 g i w bloku o wadze 1,0-1,4 kg.

Lazur – SZGPR, ul. Kaliska 44, 63-460 Nowe Skalmierzyce
tel. 62 762 91 20, 23 e-mail: handel@lazur.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej