

SKALMIERZYCKI OD LAZURA


Lazur Skalmierzycki to wyjątkowa propozycja dla profesjonalnych kucharzy. Powstaje według oryginalnej receptury łączącej technologie produkcji serów żółtych i serów pleśniowych Lazur.
Lazur – SZGPR, ul. Kaliska 44, 63-460 Nowe Skalmierzyce
tel. 62 762 91 20, 23 e-mail: handel@lazur.pl
Zobacz także

Bądź profesjonalistą w dostawie i na wynos - frytki McCain SureCrisp

Usługa dostawy i na wynos nie była tak istotna dla branży gastronomicznej jak obecnie.

LODY MASCARPONE Z ZIELONEJ BUDKI

Szukając inspiracji, sprawdzamy trendy krajowe i międzynarodowe, ale co najważniejsze - rozmawiamy z tymi, którzy są klientami na co dzień w naszych punktach gastronomicznych, lodziarniach, kawiarniach, restauracjach i sklepach.

OSMOZA BWT BESTAQUA - WIELKIE MOŻLIWOŚCI W MAŁEJ OBUDOWIE

Odwrócona osmoza jest procesem membranowym, który pozwala przefiltrować i oddzielić z wody niepożądane składniki, takie jak wapń, sód czy metale ciężkie, jednocześnie przepuszczając tylko czyste molekuły wody.

Bogactwo smaku z włoskiego Piemontu? Tak, chef!

Sommelierzy Chefs Culinar polecają czerwone wino Piemonte Barbera.

Pudełka Octabagasse

Tak jak dobre jedzenie, najwyższej jakości ekologiczne materiały wykorzystane do produkcji pudełek Octabagasse pozwalają docenić nadzwyczajne skarby natury.

NOWOŚCI TRANSGOURMET ECONOMY

Marka Transgourmet Economy stoi na straży jakości w rozsądnej cenie, a produkty tej marki tworzą solidne podstawy każdej kuchni.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

