SKALMIERZYCKI OD LAZURA
Kategoria: Produkty

Lazur Skalmierzycki to wyjątkowa propozycja dla profesjonalnych kucharzy. Powstaje według oryginalnej receptury łączącej technologie produkcji serów żółtych i serów pleśniowych Lazur.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Ma smak słodkiej śmietanki, orzechów włoskich i błękitnej pleśni oraz sprężysty, jasnożółty miąższ. Sprawdza się jako przekąska na desce serów, składnik kanapek, a także dań na gorąco czy sosów, ponieważ łatwo się rozpuszcza i idealnie ciągnie. Dostępny jest w formie plastrów 100 g i w bloku o wadze 1,0-1,4 kg.

Lazur – SZGPR, ul. Kaliska 44, 63-460 Nowe Skalmierzyce
tel. 62 762 91 20, 23 e-mail: handel@lazur.pl

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej