"POLISH CULINARY PATHS" PO GRUZIŃSKU
Kategoria: Lifestyle - książki

Książka o polskiej kulturze kulinarnej zatytułowana "Polish Culinary Paths" dzięki Instytutowi Polskiemu w Tbilisi doczekała się gruzińskiej wersji.

Publikacja, tak jak pozostałe wydania językowe (angielskie, chińskie, japońskie, koreańskie i wietnamskie) dostępna jest bezpłatnie na Issuu.

Książka zdobyła Prix de la Littérature Gastronomique przyznawaną przez Académie Internationale de la Gastronomie, dwie główne nagrody w kategoriach: Diplomatic Gastronomy (Embassy Cookbook) i Eastern Europe Cuisine w konkursie Gourmand World Cookbook Awards (Kulinarne Oskary), Nagrodę Magellana oraz Diamond Cusine Awards w Chinach.

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
Food Service Summit 2017 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 2
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 3
więcej