

NOWA STRONA INTERNETOWA BONDUELLE FOOD SERVICE


Firma, będąca liderem na rynku warzyw mrożonych i apertyzowanych, stawia na piękne zdjęcia oraz ciekawe przepisy. Oprócz wyszukiwarki dań, produktów czy samych warzyw użytkownik znajdzie również wiele inspiracji w zależności od zadania, które stoi przed nim w kuchni.
Zapraszamy na naszą stronę internetową: www.bonduelle-foodservice.pl.
BONDUELLE POLSKA SA, ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
Zobacz także

RĘKAW RENGO HITEM CUKIERNICZYM

Gotowy do użycia rękaw cukierniczy z nadzieniami nagrodzono na jubileuszowej, 10. edycji targów Expo Sweet. Konkurs zorganizował "Przegląd Piekarski i Cukierniczy". Nagrody rozdano w trzech kategoriach. Rękaw Rengo zdobył tytuł Hitu Cukierniczego.

Nowość od Wine Direct

Ferrari Maximum to lekkie, odświeżające wino musujące, które pasuje do wielu okazji - możemy je pić przed posiłkiem, a nawet bez obawy pomyłki podawać w zasadzie do wszystkich potraw.

ReFood - zbędna żywność źródłem energii

W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.

BROWNIES, BLONDIES I SERNIKI W ERLENBACHER

Już od 40 lat firma Erlenbacher Backwaren GmbH jest numerem jeden w segmencie głęboko zamrożonych ciast, tortów i deserów europejskiego rynku out-of-home. Produkty nie mają dodanych sztucznych aromatów, barwników oraz uwodornionych tłuszczów i olejów.

Kiosk od LSI Software

KLIENT CENI SWOBODĘ, A MY WIEMY, JAK MU JĄ ZAPEWNIĆ

DZIKA KACZKA W JESIENNYM MENU? TAK, CHEF!

Mięso dzikich kaczek to podstawa kuchni staropolskiej. Do niedawna zapomniane, dziś nie bez przyczyny wraca do łask. Dziczyzna jest zdrowa, chuda i ma walory, których nie sposób porównać z właściwościami drobiu hodowlanego.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna strategia wyceny napojów

