- Sebastian Krauzowicz – trener prowadzący i selekcjoner,
- Zenon Hołubowski – trener techniczny,
- Maciej Rosiński – trener sekcji cukierniczej,
- Lech Plucinski – trener wspierający,
- Rafał Gajownik – trener wspierający.
Skład kulinarnej kadry seniorów:
- Bartosz Peter – kapitan,
- Artur Skotarczyk,
- Adam Adamczak,
- Jarosław Kin,
- Michal Kuduk,
- Mateusz Reszczyk,
- Mariusz Roch,
- Dawid Grucel,
- Marcin Gruszka,
- Maciej Hippler,
- Michał Iwaniuk,
- Maciej Wiśniewski
Skład kulinarnej kadry juniorów (indywidualny start):
- Patryk Mach,
- Michał Ziaja
ExpoGast Culinary World Cup 2018 odbędzie się w dniach 23-28 listopada 2018 w Luksemburgu. Życzymy naszej reprezentacji co najmniej takich samych sukcesów jak podczas olimpiady w Erfurcie.