x

CZWARTA EDYCJA FINE DINING WEEK

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    29.01.2018

Kolejna edycja festiwalu odbędzie się w dniach 7-18 lutego 2018 r. w czterech miastach: w Warszawie, Poznaniu, we Wrocławiu oraz w Krakowie.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Fine Dining Week skupi blisko 45 restauracji, m.in.: Amber Room, Belvedere, czy N31 by Robert Sowa. Jak przyznaje Paweł Janowski, menedżer restauracji Strefa: – Fine Dining Week stwarza dogodne warunki do edukacji i zapoznania gości z najwyższą jakością w każdym aspekcie – zaczynając od produktu i kończąc na obsłudze. Wcześniejsze rezerwacje na pięciodaniowe menu degustacyjne są już dostępne na stronie FineDiningWeek.pl, w festiwalowej cenie 119 zł.

„Food Service” jest patronem medialnym wydarzenia.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Restaurant Week powraca 8 września

Jesienny festiwal najlepszych restauracji potrwa od 8 do 26 września. W tym czasie blisko 350 lokali z ponad 30 miast zaprasza gości na popisowe trzydaniowe menu swoich szefów kuchni w cenie 59 zł.

Kolacja charytatywna dla Asi

Na początku czerwca Asia uległa strasznemu, kuriozalnemu wypadkowi. W trakcie próby spektaklu ze studentami pękła szpada, ostrze odskoczyło i wbiło się prosto w skroń Asi. Od tego czasu jest w śpiączce. W tej chwili przebywa w Polskim Centrum Rehabilitacji Funkcjonalnej w Krakowie.

Iggy Pop twarzą kampanii piwa Tenczynek Marakuja produkowanego przez Palikota

Iggy Pop nazywany "ojcem chrzestnym" punk rocka jest twarzą kampanii #NieWstydźSię! promującej debiutujące na rynku piwo Tenczynek Marakuja. Jego legendarny hit "The Passenger" ma pomóc łamać stereotypy związane z piwami smakowymi.

KULINARNY TRANSATLANTYK

Zbliża się VII edycja wydarzenia - odbędzie się już w dniach 15-19 lipca w Łodzi. Kino Kulinarne na Transatlantyku to dokumenty i filmy fabularne o tematyce okołokulinarnej - przedstawiające sylwetki szefów kuchni, ale też odsłaniające kulisy produkcji żywności oraz wina.

KUKBUK POLECA PO RAZ TRZECI

"Kukbuk Poleca" to certyfikat jakości przyznawany przez magazyn kulturalno-kulinarny Kukbuk godnym zaufania producentom za rzetelność, zaangażowanie i pasję, dzięki którym powstają wyjątkowe produkty i miejsca.

Menu Bez Glutenu - internetowy przewodnik po bezglutenowej gastronomii ma już 10 lat!

Jeszcze dekadę temu żadna z osób na ścisłej diecie bezglutenowej nie mogła nawet pomarzyć o wyjściu do kawiarni czy cukierni. Projekt Menu Bez Glutenu to zmienił. Uczestniczy w nim już 138 barów, restauracji, hoteli i przedszkoli.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej