x

ZMIANY W WARSZAWSKIEJ RESTAURACJI BELVEDERE

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    26.03.2018

Sebastian Olma, który od kilku miesięcy był szefem kreatywnym restauracji, objął stanowisko szefa kuchni, zastępując tym samym Adama Komara, sprawującego to stanowisko przez 8 lat.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Pracując w Belvedere od września 2017 r. na stanowisku szefa kreatywnego, był odpowiedzialny za rozwój restauracji. Ma za sobą pracę w londyńskich restauracjach, m.in. pod okiem Gordona Ramsaya oraz Toma Aikensa. Największą popularność przyniosła mu wygrana w II edycji popularnego programu „Top Chef”. W swojej pracy łączy tradycyjne polskie smaki z nowoczesną aranżacją dań. Adam Komar po 8 latach pracy szuka nowych wyzwań. Na razie nie są znane jego plany.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej