KIWI ZENZERO
Kategoria: Karta - napoje

Przepis na koktajl Kiwi Zenzero pochodzi z karty napojów restauracji Regina, której właścicielkami są Kamila Mroczkowska i Patrycja Jaskólska.

Foto: Michał Radwański
Foto: Michał Radwański
Składniki:
• 40 ml wódki
• 30 ml soku z cytryny
• 20 ml purée z kiwi
• 5 ml soku z imbiru
• 15 ml syropu cukrowego

Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki wlewamy do shakera. Shakujemy, przelewamy do szkła wypełnionego lodem.

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
Food Service Summit 2017 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 2
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 3
więcej