x

Żołądkowa de Luxe pobiła rekord świata na Największy Toast Pod Ramię

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    23.10.2018

18 października w krakowskim klubie Studio odbyło się wydarzenie bez precedensu. 1373 osób spotkało się w jednym miejscu o jednym czasie, żeby pobić rekord na Największy Toast Pod Ramię. Tym samym Żołądkowa de Luxe ustanowiła najlepszy w historii wynik i trafiła do księgi rekordów Guinnessa.

Akcja Żołądkowej oprócz ustanowienia nowego rekordu pobiła też rekordy popularności. Tego dnia klub Studio w całości wypełnił się ochotnikami, którzy chcieli wspólnie zdobyć tytuł. Zadanie było pozornie łatwe, goście mieli wziąć się pod ramię, utworzyć zamknięty krąg i po wygłoszeniu toastu Na zdrowie wypić jednocześnie kieliszek Żołądkowej de Luxe. Ale wystarczyło, że krąg by się przerwał a wynik zostałby nieuznany. Nad poprawnością realizacji wyzwania czuwali specjalni arbitrzy z ramienia biura rekordów Guinnessa, którzy po zakończonej akcji ogłosili, że całość przebiegła bez zarzutu. „Hasło Żołądkowa Łączy towarzyszy nam we wszystkich działaniach od momentu relaunchu marki. Chcieliśmy sprawdzić jak ta obietnica sprawdza się w praktyce, dlatego zdecydowaliśmy się na taką aktywację. Nasz wynik, czyli liczba osób, która wzięła udział w zabawie potwierdza, że Żołądkowa wie jak skutecznie łączyć ludzi a teraz ma nawet na to certyfikat, mówi Sławomir Kreczmański, Senior Brand Manager w Stock Polska.

Żołądkowa łączy
Żołądkowa de Luxe łączy i zachęca do spotkań w gronie znajomych. Łagodna w smaku wódka, którą dobrze się pije to idealny kompan na wspólne spędzanie czasu. Od lat łączy nas, kiedy zasiadamy przy wspólnym stole i prowadzimy rozmowy, opowiadamy historie, wymieniamy się różnymi poglądami czy opiniami. Teraz Żołądkowa de Luxe udowodniła, że znakomicie też nadaje się do wspólnych toastów, kto wie może wkrótce pobije nowy rekord

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

KONKURS LES CHEFS EN OR ROZSTRZYGNIĘTY

Kaczka i dorsz to produkty, które królowały na talerzach podczas właśnie zakończonego konkursu Les Chefs en Or organizowanego przez Transgourmet Francja. Do rywalizacji stanęli przedstawiciele Polski, Francji, Niemiec, Austrii, Rumunii, Szwajcarii oraz Rosji.

Akcja #RuszamyRazem - dla przedsiębiorców z branży HoReCa

#RuszamyRazem to akcja społeczna, a zarazem konkurs skierowany do małych i średnich przedsiębiorców z branży HoReCa, którzy chcą rozwijać swój biznes. 20 ekspertów z różnych dziedzin za darmo przeprowadzi warsztaty dla zwycięzców i podzieli się z nimi swoją wiedzą.

PINK LOBSTER PONOWNIE ZWYCIĘŻA!

Za nami 17. edycja Ogólnopolskiego Konkursu Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L’art de la cuisine Martell, która była pod wieloma względami wyjątkowa. Tegoroczny konkurs odbył się w weekend, 1-3 marca na Zamku w Rynie. Do udziału zgłosiło się 55 drużyn, z których jury wybrało 15 finalistów.

Śliwka kalifornijska w piątej ćwiartce

9 kwietnia br. w stołecznym studiu CookUp, odbędzie się warsztat dla profesjonalistów pod przewodnictwem autorytetu kulinarnego, szefa Adama Chrząstowskiego.

Essity zdobywa platynowy medal EcoVadis

Essity, właściciel marki Tork, światowy lider w branży higienicznej i ochrony zdrowia, otrzymała najwyższe platynowe wyróżnienie przyznawane przez platformę EcoVadis. Tym samym znalazła się w gronie 1% najlepszych przedsiębiorstw ocenianych pod kątem zrównoważonego rozwoju.

Gwiazdki Michelin w Wielkiej Brytanii i Irlandii rozdane

Prestiżowy francuski przewodnik kulinarny Michelin nagrodził restauracje ze Zjednoczonego Królestwa oraz Irlandii. Do grona lokali trzygwiazdkowych dołączyły dwie nowe restauracje z Londynu.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej