x

GOTOWI NA ZMIANY? TAK, CHEF!

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    30.04.2018

Firma Chefs Culinar Polska, funkcjonująca na naszym rynku od ponad 5 lat, zainwestuje około 150 mln zł w rozwój. Od marca stanowisko dyrektora generalnego objął Bartosz Brzoza.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Nowy członek zarządu zapowiada stworzenie najnowocześniejszego centrum dystrybucji dla gastronomii w kraju. – Zamierzam w pełni wykorzystać wieloletnie doświadczenie grupy Chefs Culinar, lidera food service w Niemczech i Danii. Nasz zespół to w dużej mierze szefowie kuchni, którzy doskonale rozumieją potrzeby klientów, dlatego już dziś wyróżnia nas znakomita, zindywidualizowana oferta oraz szeroki asortyment artykułów spożywczych i niespożywczych – tłumaczy Bartosz Brzoza.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej