x

SZEF PRZYSZŁOŚCI

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    30.04.2018

Szef kuchni Water & Wine, konceptu działającego przy rozlewni Cisowianka Perlage w Drzewcach, otrzymał nagrodę od Międzynarodowej Akademii Gastronomicznej - Chef D'Avenir (Szef Przyszłości).

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
W piątek 16 marca 2018 r. w warszawskim hotelu Bristol rozdane zostały nagrody Międzynarodowej Akademii Gastronomicznej AIG Prix oraz ARS Coquinaria dla wybitnych jednostek i instytucji, które wyróżniają się międzynarodową jakością. Koncept restauracyjny Water & Wine i jego zespół został doceniony przez Akademię. Z rąk Macieja Dobrzynieckiego, prezydenta Akademii Gastronomicznej w Polsce, nagrodę Prix au Chef D’Avenir odebrał szef Water & Wine Marek Flisiński. Wyróżnienie to otrzymali do tej pory m.in.: Wojciech Modest Amaro, Karol Okrasa czy Witold Iwański.

Więcej informacji o Gali Akademii Gastronomicznej w Polsce na stronie www.cisowianka.pl.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Akcja #RuszamyRazem - dla przedsiębiorców z branży HoReCa

#RuszamyRazem to akcja społeczna, a zarazem konkurs skierowany do małych i średnich przedsiębiorców z branży HoReCa, którzy chcą rozwijać swój biznes. 20 ekspertów z różnych dziedzin za darmo przeprowadzi warsztaty dla zwycięzców i podzieli się z nimi swoją wiedzą.

Ostatni Gault&Millau Tour w 2017

Poznajcie najlepszych szefów kuchni z Północnej Polski! Na ostatnim Gault&Millau Tour tego roku, który odbył się 18 września br. przyznano pięć regionalnych nagród dla najlepszych szefów kuchni z Pomorza, Kujaw, Mazur, Warmii, Suwalszczyzny i Podlasia.

23. urodziny MAKRO Polska

Z tej okazji firma przygotowała dla swoich klientów specjalne oferty produktowe i konkursy

Rozdanie nagród przewodnika Michelin krakowskim restauracjom

21 listopada w restauracji Trzy Rybki w Hotelu Stary w Krakowie odbyło się wręczenie Plakiet Przewodnika Michelin 2019 Main Cities of Europe krakowskim restauracjom.

Trzy srebrne medale dla Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy na Olimpiadzie w Stuttgarcie!

Ponad 2000 szefów kuchni z 60 krajów świata spotkało się na zakończonej właśnie 25. Olimpiadzie Kulinarnej w Stuttgarcie. Narodowa Reprezentacja Polski Kucharzy wróciła z niej z trzema srebrnymi medalami!

ZNAMY FINALISTÓW BOCUSE D'OR POLAND 2018

11 grudnia 2017 r. w Akademii Kulinarnej Nestle Professional w Warszawie odbyły się preeliminacje konkursu Bocuse d’Or Poland 2018. Organizatorzy otrzymali wiele zgłoszeń od młodych szefów kuchni z całej Polski.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej