KRUSZWICA OLEJ Z ESENCJĄ MASŁA - NOWOŚĆ DLA PROFESJONALISTÓW
Kategoria: Produkty

Naturalne składniki, maślany smak i temperatura dymienia do 220°C to odpowiedź na rosnące oczekiwania świata gastronomii. Kruszwica Olej z Esencją Masła doskonale sprawdza się do tworzenia dań między innymi z mięs, ryb, owoców morza oraz warzyw.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Kruszwica Olej z Esencją Masła to produkt łączący w sobie zalety użytkowe oleju rzepakowego – funkcjonalność, wytrzymałość w szerokim zakresie temperatur, wydajność, łatwość i szybkość pracy oraz walory masła klarowanego, które nadaje potrawom maślany smak oraz złocistą barwę. Dzięki połączeniu dwóch prostych i naturalnych składników – oleju rzepakowego i oleju maślanego, bez sztucznych dodatków i zagęstników produkt cechuje się wysoką stabilnością, co pozwala precyzyjnie kontrolować proces przygotowywania dań. Zawartość oleju maślanego sprawia z kolei, że smażone potrawy zyskują złocistą barwę i naturalny maślany smak. Wygodne i optymalne cenowo połączenie właściwości oleju rzepakowego i masła klarowanego docenili zawodowi kucharze, opatrując produkt rekomendacją Klubu Szefów Kuchni. Produkt dystrybuowany jest w wygodnych butelkach 3 l.

Zakłady Tłuszczowe Kruszwica SA, ul. Niepodległości 42 88-150 Kruszwica,
tel.: 52 353 51 00, www.smazymy.pl

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Z szacunkiem dla tradycji
Bogactwo regionalnych deserów, Część 2
Wszystko dla gastronomii
Food Service Summit - Cool Cat
Maciej Wroński
Karta napojów - Szkolenia obsługi restauracji (odc. 1)
więcej