x

MARWIT WCHODZI NA RYNEK HORECA!

Kategoria: Produkty    30.04.2018

Czołowy polski producent soków i surówek z segmentu convenience rozpoczął dystrybucję swoich flagowych produktów do hoteli, restauracji i firm zajmujących się cateringiem.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Świeże soki w dziewięciu smakach są dostępne w 5-litrowych butelkach PET, a sześć rodzajów surówek w 3-kilogramowych opakowaniach. Produkty, zgodnie z filozofią marki, są świeże i powstają na bazie własnych warzyw, bez dodatków konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. Wejście na rynek HoReCa to kolejna nowość w firmie – produkty Marwit pojawiły się niedawno również na stacjach Orlen niemal w całym kraju.

Marwit Sp. z o.o. 87-134 Zławieś Wielka 29a,
tel. 566 744 300, e-mail sekretariat@marwit.pl
www.marwit.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Nowa, niezwykle ostra odsłona sosu Sriracha od Fanex

Fanex, polski producent sosów dla branży HoReCa, w odpowiedzi na oczekiwania swoich klientów, wprowadził na rynek nową odsłonę egzotycznego sosu Sriracha. Obecna wersja bez wątpienia jest najostrzejszym sosem w ofercie Fanex. Produkt jest już dostępny w sprzedaży hurtowej.

NOWA STRONA INTERNETOWA BONDUELLE FOOD SERVICE

Firma, będąca liderem na rynku warzyw mrożonych i apertyzowanych, stawia na piękne zdjęcia oraz ciekawe przepisy. Oprócz wyszukiwarki dań, produktów czy samych warzyw użytkownik znajdzie również wiele inspiracji w zależności od zadania, które stoi przed nim w kuchni.

DELIVERO - APLIKACJA DO OBSŁUGI ZAMÓWIEŃ NA WYNOS OD GRUPY LSI

Delivero zwiększa efektywność realizacji zamówień i usprawnia pracę kierowców. Aplikacja daje pracownikom lokalu m.in. dostęp do informacji o statusie dostawy,

ŚNIADANIOWA KLASYCZNA

Śniadaniowa Klasyczna to produkt, którego sekretem jest wyjątkowa, niezmienna od lat receptura bazująca na najwyższej jakości olejach roślinnych i mleku ukwaszonym.

WOŁOWINA TRUDNA CZY ŁATWA

Wołowina w kuchni polskiej nigdy nie była tak popularna jak obecnie. Jednak podawana jest na zaledwie kilka sposobów. Najczęściej jest to pieczeń, bitki, tatar i szponder jako podstawa do rosołu lub zup.

NOWOŚĆ - ERLENBACHER CASUAL CAKES

Czy wkrótce torty w "starym stylu" odejdą do lamusa? To pytanie pojawia się, gdy bierzemy pod uwagę nawyki żywieniowe młodego pokolenia - milenialsów. Odpowiedź brzmi: oczywiście, że nie. Jedyne, czego potrzeba, to odświeżenie i unowocześnienie oferty.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej