x

LAZUR W ZALEWIE OLEJOWEJ DLA PROFESJONALISTÓW

Kategoria: Produkty    30.04.2018

Sery pleśniowe Lazur Srebrzysty i Złocisty w zalewie olejowej dostępne są w postaci gotowych do użycia kostek w aromatycznej zalewie, którą tworzy wyrazista kompozycja ziół i suszonych pomidorów.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
To produkty o szlachetnym, zbalansowanym smaku, dla profesjonalistów – nie wymagają obróbki, nie tracą formy podczas przechowywania ani po dodaniu do dania. Sery Lazur w zalewie dopełnią i wzmocnią walory smakowe przystawek, sałat i przekąsek, zarówno na zimno, jak i na gorąco, zalewę natomiast wykorzystać można np. jako podstawę dressingu.

Lazur – SZGPR ul. Kaliska 44
63-460 Nowe Skalmierzyce
www.lazur.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

SMOKI - FILTRACJA SADZY I TŁUSZCZU

Urządzenia eliminują do 95 proc. cząsteczek sadzy z dymu oraz znacząco obniżają jego temperaturę, zwiększając bezpieczeństwo pożarowe budynków.

Profesjonalny automat do bezdotykowego odkażania rąk - poznaj Cleanline24

LSI Software od kilku dni w swojej ofercie posiada pierwszy produkt z linii Cleanline24 - automat do bezdotykowego odkażania rąk. - Jest to odpowiedź na wymogi rynku oraz zapytania od naszych klientów - mówi Michał Czwojdziński, Wiceprezes Zarządu LSI Software.

Bądź profesjonalistą w dostawie i na wynos - frytki McCain SureCrisp

Usługa dostawy i na wynos nie była tak istotna dla branży gastronomicznej jak obecnie.

POWITAJ JESIEŃ Z MIONETTO PROSECCO

Smak Mionetto Prosecco przeniesie cię myślami do Treviso - krainy prosecco położonej w północno-wschodnich Włoszech. To właśnie tu, pod idealnie błękitnym włoskim niebem, uprawiany jest sławny szczep Glera, z którego powstaje Mionetto Prosecco.

BROWNIES, BLONDIES I SERNIKI W ERLENBACHER

Już od 40 lat firma Erlenbacher Backwaren GmbH jest numerem jeden w segmencie głęboko zamrożonych ciast, tortów i deserów europejskiego rynku out-of-home. Produkty nie mają dodanych sztucznych aromatów, barwników oraz uwodornionych tłuszczów i olejów.

RĘKAW RENGO HITEM CUKIERNICZYM

Gotowy do użycia rękaw cukierniczy z nadzieniami nagrodzono na jubileuszowej, 10. edycji targów Expo Sweet. Konkurs zorganizował "Przegląd Piekarski i Cukierniczy". Nagrody rozdano w trzech kategoriach. Rękaw Rengo zdobył tytuł Hitu Cukierniczego.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej