SMOKI - FILTRACJA SADZY I TŁUSZCZU
Kategoria: Produkty

Urządzenia eliminują do 95 proc. cząsteczek sadzy z dymu oraz znacząco obniżają jego temperaturę, zwiększając bezpieczeństwo pożarowe budynków.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Jeven wprowadził na rynek urządzenia do filtracji sadzy z dymu wytwarzanego przez piece do pizzy opalane drewnem – SMOKI Junior oraz do filtracji sadzy i tłuszczu z dymu wytwarzanego przez grille opalane drewnem i węglem drzewnym – SMOKI Maxi Grill.

Jeven Sp. z o.o. ul. Złotowska 65, 60-184 Poznań
tel.: 61 661 02 95, biuro@jeven.pl, www.jeven.pl

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Z szacunkiem dla tradycji
Bogactwo regionalnych deserów, Część 2
Wszystko dla gastronomii
Food Service Summit - Cool Cat
Maciej Wroński
Karta napojów - Szkolenia obsługi restauracji (odc. 1)
więcej