SMOKI - FILTRACJA SADZY I TŁUSZCZU
Kategoria: Produkty

Urządzenia eliminują do 95 proc. cząsteczek sadzy z dymu oraz znacząco obniżają jego temperaturę, zwiększając bezpieczeństwo pożarowe budynków.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Jeven wprowadził na rynek urządzenia do filtracji sadzy z dymu wytwarzanego przez piece do pizzy opalane drewnem – SMOKI Junior oraz do filtracji sadzy i tłuszczu z dymu wytwarzanego przez grille opalane drewnem i węglem drzewnym – SMOKI Maxi Grill.

Jeven Sp. z o.o. ul. Złotowska 65, 60-184 Poznań
tel.: 61 661 02 95, biuro@jeven.pl, www.jeven.pl

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej