x

SMOKI - FILTRACJA SADZY I TŁUSZCZU

Kategoria: Produkty    30.04.2018

Urządzenia eliminują do 95 proc. cząsteczek sadzy z dymu oraz znacząco obniżają jego temperaturę, zwiększając bezpieczeństwo pożarowe budynków.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Jeven wprowadził na rynek urządzenia do filtracji sadzy z dymu wytwarzanego przez piece do pizzy opalane drewnem – SMOKI Junior oraz do filtracji sadzy i tłuszczu z dymu wytwarzanego przez grille opalane drewnem i węglem drzewnym – SMOKI Maxi Grill.

Jeven Sp. z o.o. ul. Złotowska 65, 60-184 Poznań
tel.: 61 661 02 95, biuro@jeven.pl, www.jeven.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej