NOWOŚĆ! CROISSANT SZYNKA I SER
Kategoria: Produkty

Oryginalny croissant w wersji wytrawnej. Klasyczny croissant nadziewany widocznym plasterkiem szynki i aromatycznym serem Maasdamer. Posypany wiórkami sera.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Wszystkie nasze croissanty wypiekamy zgodnie z tradycyjną recepturą. Ich charakterystyczne ciasto francuskie składa się z 16 warstw. Dzięki temu nasze rogaliki w środku mają lekką, otwartą strukturę.

Lantmannen Unibake Poland Sp. z o.o. ul. Unii Lubelskiej 1, 61-249 Poznań
tel.: 22 772 42 54, www.lantmannen-unibake.pl

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej