NOWOŚĆ! CROISSANT SZYNKA I SER
Kategoria: Produkty

Oryginalny croissant w wersji wytrawnej. Klasyczny croissant nadziewany widocznym plasterkiem szynki i aromatycznym serem Maasdamer. Posypany wiórkami sera.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Wszystkie nasze croissanty wypiekamy zgodnie z tradycyjną recepturą. Ich charakterystyczne ciasto francuskie składa się z 16 warstw. Dzięki temu nasze rogaliki w środku mają lekką, otwartą strukturę.

Lantmannen Unibake Poland Sp. z o.o. ul. Unii Lubelskiej 1, 61-249 Poznań
tel.: 22 772 42 54, www.lantmannen-unibake.pl

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Z szacunkiem dla tradycji
Bogactwo regionalnych deserów, Część 2
Wszystko dla gastronomii
Food Service Summit - Cool Cat
Maciej Wroński
Karta napojów - Szkolenia obsługi restauracji (odc. 1)
więcej