TORK EASYCUBE
Kategoria: Produkty

Firmy z branży sprzątającej chętnie wykorzystują nowe możliwości płynące z użytkowania nowoczesnej technologii. Ale od czego zacząć i jaki będzie rzeczywisty efekt? Odpowiedź dają wyniki najnowszych badań nad Tork EasyCube, wiodącym na świecie oprogramowaniem do zarządzania sprzątaniem obiektów.

Wykazano, że sprzątanie w oparciu o dane zmniejsza liczbę godzin poświęconych na pracę o co najmniej 20 proc., a dozowniki są uzupełniane na czas w 99 proc. Tork EasyCube to usługa w chmurze, która gromadzi w czasie rzeczywistym dane z połączonych urządzeń. Czujniki w dozownikach Tork, liczniki gości i urządzenia gromadzące dane (DCU) mierzą liczbę gości oraz poziom zużycia wkładów. Tork EasyCube pozwala wyeliminować rutynowe sprawdzanie łazienek. Personel sprzątający może skupić się na łazienkach, które faktycznie wymagają interwencji. Konkretne dane ułatwiają podejmowanie właściwych decyzji. Obserwując zużycie wkładów na osi czasu, kierownicy mogą podejmować trafne decyzje o zakupach i wymaganym budżecie. Kierownicy mogą także monitorować realizację KPI, zapewniając wysoką jakość usług sprzątania i niskie koszty.

SCA HYGIENE Sp. z o.o.,
ul. Puławska 435 A, 02-801 Warszawa
tel. 22 543 75 00

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
Nowa, niezwykle ostra odsłona sosu Sriracha od Fanex

Fanex, polski producent sosów dla branży HoReCa, w odpowiedzi na oczekiwania swoich klientów, wprowadził na rynek nową odsłonę egzotycznego sosu Sriracha. Obecna wersja bez wątpienia jest najostrzejszym sosem w ofercie Fanex. Produkt jest już dostępny w sprzedaży hurtowej.

Makarony włoskie od Bidfood Farutex

Bez dwóch zdań makaron to narodowa potrawa Italii. Pasty różnią się nie tylko kształtem i długością, ale co ważne - składem.

Świeża cielęcina od Bidfood Farutex

Bidfood Farutex to ogólnopolski dostawca produktów żywnościowych do branży Horeca. W ofercie firmy znalazły się ostatnio m.in. górka cielęca bez kości i z długą kością, górna zrazowa czy polędwica. Choć ten rodzaj mięsa kojarzyć się może ze świątecznymi potrawami, sprawdzi się w każdym sezonie.

Nowości od Melvit

Po ogromnym sukcesie Trendy Lunch Melvit przygotował kolejne nowości z tej serii. Są to wyśmienite mieszanki najwyższej jakości ziaren zbóż, warzyw, wzbogaconych o szczególne dodatki.

WIGILIA W RESTAURACJI

Wigilijna kuchnia restauracyjna niejedno ma imię. Pozwala odnieść się do korzeni, obudzić tęsknotę za prawdziwym domowym jedzeniem, ale dzięki swojej różnorodności zostawia też miejsce na eksperymenty.

WOŁOWINA TRUDNA CZY ŁATWA

Wołowina w kuchni polskiej nigdy nie była tak popularna jak obecnie. Jednak podawana jest na zaledwie kilka sposobów. Najczęściej jest to pieczeń, bitki, tatar i szponder jako podstawa do rosołu lub zup.

inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej