OSMOZA BWT BESTAQUA - WIELKIE MOŻLIWOŚCI W MAŁEJ OBUDOWIE
Kategoria: Produkty

Odwrócona osmoza jest procesem membranowym, który pozwala przefiltrować i oddzielić z wody niepożądane składniki, takie jak wapń, sód czy metale ciężkie, jednocześnie przepuszczając tylko czyste molekuły wody.

Awarie spowodowane osadzaniem się kamienia czy korozją to przeszłość, a piece konwekcyjne, ekspresy do kawy, kostkarki czy zmywarki pracują z  pełną wydajnością. Niezależnie od lokalnej jakości wody BWT Bestaqua22/24/26 w połączeniu z filtrem BWT Bestmin Premium poddaje wodę mineralizacji i dodatkowo wzbogaca ją w magnez, który poprawia smak kawy czy herbaty. Odwrócona osmoza to najbardziej zaawansowany technologicznie sposób oczyszczenia wody, gwarantujący pełną ochronę profesjonalnych urządzeń gastronomicznych wykorzystujących wodę, generując wymierne korzyści dla właścicieli osób zarządzających.


BWT POLSKA Sp. z o.o.
Paweł Dutkiewicz, dyrektor sprzedaży
Water & More
pawel.dutkiewicz@bwt.plul.
Połczyńska 116, 01-304 Warszawa
tel. 22 533 57 00

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej