x

TRUFLA W MENU? TAK, CHEF!

Kategoria: Produkty

Można podawać ją na surowo lub lekko podgrzaną. Stanowi idealny dodatek do makaronów, sosów, farszów, omletów oraz dań mięsnych (głównie z dziczyzną i drobiem).

Trufla letnia – najczęściej stosowana jako grzyb przyprawowy – jest ceniona ze względu na swój przyjemny, słodki, wyrazisty, delikatnie orzechowy smak.Jedną z jej zalet jest przystępna cena. Produkt dostępny w ofercie Chefs Culinar pod nr. 15002990.  

CHEFS CULINAR Sp. z o.o., ul. Goleniowska 59,
70-847 Szczecin,
tel. 91 45 91 010, e-mail: info@chefsculinar.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej