

TRUFLA W MENU? TAK, CHEF!


Można podawać ją na surowo lub lekko podgrzaną. Stanowi idealny dodatek do makaronów, sosów, farszów, omletów oraz dań mięsnych (głównie z dziczyzną i drobiem).
CHEFS CULINAR Sp. z o.o., ul. Goleniowska 59,
70-847 Szczecin,
tel. 91 45 91 010, e-mail: info@chefsculinar.pl
Zobacz także

PEPITKI B’CREATIVE - REWOLUCJA W ŚWIECIE WARZYW!

Celem firmy Bonduelle jest bycie światowym liderem w dziedzinie zdrowego stylu życia opartego na produktach pochodzenia roślinnego. Najnowsza innowacja Bonduelle Food Service to rewolucyjna linia produktów B’Creative.

KOLEKCJA METALFUSION RAK PORCELAIN - ELEGANCJA W NOWOCZESNYM WYDANIU

Trendy aranżacyjne od kilku sezonów opowiadają się po stronie koloru. W niebanalny sposób wykorzystuje to marka RAK Porcelain, której wyłącznym dystrybutorem jest Tom-Gast.

Pudełka Octabagasse

Tak jak dobre jedzenie, najwyższej jakości ekologiczne materiały wykorzystane do produkcji pudełek Octabagasse pozwalają docenić nadzwyczajne skarby natury.

Nowość od ZT Bielmar

Beskidzki Culinary to wyjątkowe połączenie oleju rzepakowego i masła klarowanego.

SWEET POTATO FRIES - FRYTKI Z BATATÓW

Sweet potato fries firmy Farm Frites to nowoczesny, modny produkt i propozycja dla restauracji, które poszukują wyróżnienia i podążają za trendami.

DELIVERO - APLIKACJA DO OBSŁUGI ZAMÓWIEŃ NA WYNOS OD GRUPY LSI

Delivero zwiększa efektywność realizacji zamówień i usprawnia pracę kierowców. Aplikacja daje pracownikom lokalu m.in. dostęp do informacji o statusie dostawy,
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna strategia wyceny napojów

