TRUFLA W MENU? TAK, CHEF!
Kategoria: Produkty

Można podawać ją na surowo lub lekko podgrzaną. Stanowi idealny dodatek do makaronów, sosów, farszów, omletów oraz dań mięsnych (głównie z dziczyzną i drobiem).

Trufla letnia – najczęściej stosowana jako grzyb przyprawowy – jest ceniona ze względu na swój przyjemny, słodki, wyrazisty, delikatnie orzechowy smak.Jedną z jej zalet jest przystępna cena. Produkt dostępny w ofercie Chefs Culinar pod nr. 15002990.  

CHEFS CULINAR Sp. z o.o., ul. Goleniowska 59,
70-847 Szczecin,
tel. 91 45 91 010, e-mail: info@chefsculinar.pl

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
Food Service Summit 2017 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 2
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 3
więcej