Postaw na higienę z produktami Tork
Kategoria: Twój biznes - oferta

Z badania Hygiene Matters przeprowadzonego w 2018 roku w grupie 15 530 respondentów wynika, że 44% gości unika wizyt w łazience, obawiając się o jej czystość.

Ponadto wrażenia klientów po wizycie w łazience mają bezpośredni wpływ na ocenę całego miejsca. Oferta Tork, globalnego lidera produktów do higieny, powstaje tak, aby móc stworzyć łazienkę, która wywiera jak najlepsze wrażenie na gościach. Nagradzane za design dozowniki Tork są niezwykle estetyczne, a przemyślane rozwiązania w zakresie uzupełniania wkładów zwiększają higienę. Dzięki temu goście z chęcią korzystają z łazienek wyposażonych w produkty Tork, a personel sprzątający z przyjemnością je obsługuje.

W parze z innowacją idzie wysoka jakość asortymentu. “Do produkcji mydeł marki Tork wykorzystywane są składniki, które nie zawierają szkodliwych, niebezpiecznych dla zdrowia substancji. Dodatkowo nasze kosmetyki doskonale nawilżają skórę. Ich formuły zostały przetestowane dermatologicznie w celu zapewnienia pełnej satysfakcji użytkownika. Tork dokłada wszelkich starań, aby produkty były przyjazne dla środowiska. Kosmetyki Tork nie są testowane na zwierzętach.” – mówi Wioletta Broda, Customer Marketing Manager CEE, Essity, podczas spotkania „Tork dla rąk” dla partnerów biznesowych.

Czy to możliwe, żeby mydło, zamiast myć, zakażało Twoje dłonie?
Odpowiedź brzmi: tak. Bardzo popularne w Polsce dozowniki z mydłem dolewanym często zawierają bakterie i inne zanieczyszczenia. Do skażenia dochodzi poprzez: obecność w dozowniku ciał obcych np. owadów, niski poziom higieny personelu sprzątającego, zakażenia z powietrza czy brak czyszczenia dozownika przed kolejnym uzupełnieniem. 25% dozowników na mydło dolewane jest skażonych bakteriami E.Coli, zapalenia płuc i pałeczkami krwawymi.
Marka Tork promuje, niezwykle popularną w Europie Zachodniej, alternatywę dla mydeł dolewanych - bezpieczne systemy mydeł hermetycznie zamkniętych. System mydeł Tork to 100% gwarancji higieny. Wśród głównych zalet produktu Tork należy wymienić:
    • Dozowniki są higieniczne i zapobiegają krzyżowemu przenoszeniu bakterii
    • Opakowania mydła są jednorazowe i hermetycznie zamknięte, co zapobiega dostępowi drobnoustrojów ze   środowiska zewnętrznego
    • Mydła Tork są łatwe w użyciu i przyjazne dla środowiska - posiadają międzynarodowe certyfikaty Ecolabel, Nordic Swan i Easy to use
    • Dzięki mechanizmowi zasysania butelki, zużywana jest cała zawartość wkładu
    • Każdy wkład mydła posiada nową, czystą pompkę dozującą

Mydło w płynie, pianie czy w sprayu?
Każde rozwiązanie ma swoje zalety. Na stronie www.tork.pl dostępny jest pełen katalog produktów Tork. Szeroki asortyment mydeł i dozowników Tork do wszystkich typów łazienek, od łazienek restauracyjnych, biurowych po łazienki szpitalne, pozwala na łatwy dobór odpowiednich rozwiązań zapewniających najwyższy poziom higieny.

Autor tekstu: Redakcja Foodservice
Zobacz także
Czysta kuchnia wizytówką restauracji

Coraz więcej restauracji stawia na gotowanie na oczach gości, w otwartej kuchni. Aby konsumenci jedli oczami ze smakiem, restauracja musi lśnić czystością! Kompleksowe podejście do higieny na pewno się opłaci.

Zarządzanie gastronomią wkracza w nowy wymiar

Zarządzanie lokalem gastronomicznym, tym mikro, jak również dużym, sieciowym biznesem, często bywa bardzo uciążliwe i realizowane jest w mało przyjazny menedżerowi sposób. Norbert Redkie z Trustu zapowiada rewolucję w tym obszarze.

ROZWIĄZANIE DLA CUKIERNIKÓW: SCHŁADZARKOZAMRAŻARKI SZOKOWE

Współczesna cukiernia to już nie miejsce do którego wpada się na kawę i wuzetkę. Klienci oczekują coraz więcej, a cukiernie aby wyróżnić swoją ofertę, muszą proponować coraz bardziej wyszukane desery. Zadanie to niewątpliwie ułatwia stosowanie schładzarkozamrażarek szokowych.

ZAPROGRAMUJ SPRZEDAŻ

Samoobsługa może okazać się przyszłością sieci restauracyjnych: zmniejsza koszty, ułatwia organizację zamówień oraz kontrolę sprzedaży. Z kiosków samoobsługowych coraz częściej korzystają duże sieci fastfoodowe.

KAWA, JAKIEJ OCZEKUJĄ KLIENCI

Kawa coraz częściej pojawia się w ofercie restauracji, barów, bufetów, stołówek. Ta dobrej jakości wymaga jednak dobrego sprzętu. Jak wybrać ekspres najlepiej dostosowany do naszego konceptu restauracyjnego i budżetu?

Praca w gastro

Ruszyła właśnie pierwsza polska platforma rekrutacyjna skierowana wyłącznie do sektora HoReCa. Szukasz pracy? Potrzebujesz pracowników? GastroJob jest właśnie dla ciebie!

inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej