x

Targi przygotowane ze smakiem? Tak, Chef!

Kategoria: Wydarzenia - branżowe

Już 26 i 27 września poznańska Hala Widowiskowo-Sportowa Arena przemieni się w kulinarne centrum miasta. Wszystko za sprawą piątej edycji targów Poznań Vision organizowanych przez Chefs Culinar. Gospodarzem imprezy będzie Daria Ładocha - popularna i lubiana pasjonatka zdrowego stylu życia.

Poznań Vision to przede wszystkim ogromna platforma wymiany wiedzy. Dla gości przygotowano promocyjną ofertę oraz mnóstwo smakowitych atrakcji, takich jak live cooking czy Dark Restaurant®. Atmosferę podgrzeje występ zespołu Audiofeels. Finaliści konkursu Chefs Culinar Cup pod czujnym okiem autorytetów z branży kulinarnej zawalczą o tytuł Mistrza Chefs Culinar. Przyrządzone przez nich potrawy oceni doświadczone jury: Robert Skubisz, Maciej Rosiński oraz gość specjalny Paweł Oszczyk. Nad przebiegiem i organizacją konkursu pieczę sprawować będą doradcy kulinarni: Jacek Fedde, Rafał Soroczyński oraz debiutujący w składzie Jarosław Śliwka. Na Poznań Vision każdy znajdzie coś dla siebie – od nowości produktowych, przez aktualne trendy, po dużą dawkę inspiracji.

Wydarzenie dedykowane jest klientom dostawcy. Warto współpracować z Chefs Culinar!



Autor tekstu: Patrycja Siwiec
O AUTORZE
Patrycja Siwiec
Zastępczyni redaktor naczelnej magazynu „Food Service”, w którym redaguje dział Wino. Autorka książki „Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii”. Doświadczenie zdobywała m.in. w winnicy Chateau Castigno we Francji oraz w restauracjach Northcote w Wielkiej Brytanii i El Celler de Can Roca w Hiszpanii. Absolwentka Wine & Spirits Education Trust.

Zobacz także

25. edycja Targów HORECA/GASTROFOOD/ ENOEXPO Kraków

Wydarzenie odbędzie się w dniach: 15-17 listopada w Międzynarodowym Centrum Targowo-Kongresowym EXPO Kraków

Nie będzie Wine&Food Noble Night 2020

Jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w tym roku się nie odbędzie.

MIĘDZY SHAKEREM A BRZEGIEM PUCHARU

Dziś każdy przemysł wyróżnia najlepsze produkty czy ludzi wybitnych w swoim fachu. Nie inaczej jest na scenie barmańskiej. World Class to konkurs, w którym spośród tysięcy kandydatów na całym świecie wyłaniany jest ten jeden, wyjątkowy, szczycący się nienaganną techniką i kreatywnością.

Debic Pastry Cup - nowy konkurs cukierniczy na mapie Polskich

Na tegorocznej edycji targów EuroGastro i Worldhotel (27-29 marca 2019) zadebiutuje nowy konkurs cukierniczy, którego organizatorem jest gwiazda polskiego cukiernictwa Paweł Mieszała we współpracy z MT Targi Polska.

Spotkanie z marką Tork na PGE Narodowym

14 września na Stadionie Narodowym PGE Narodowy w Warszawie, miejscu najlepszych wydarzeń sportowych, rozrywkowych i biznesowych w Polsce, odbyło się spotkanie reprezentantów firm i mediów zajmujących się branżą nieruchomości z przedstawicielami firmy Essity

Akademia Gastronomiczna rozdała nagrody AIG Prix i Ars Coquinaria

Laury przyznawane są wybitnym jednostkom i instytucjom, które na obszarze danego kraju wyróżniają się międzynarodowym poziomem. Wśród tegorocznych laureatów znaleźli się m. in. współpracujący z magazynem "Food Service" prof. Jarosław Dumanowski, Patrycja Siwiec, Adam Pawłowski i Anna Oleksak.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej