x

Czyściwa przemysłowe Tork

Kategoria: Twój biznes - oferta    28.05.2018

Znana na całym świecie marka Tork wprowadza na rynek czyściwa przemysłowe.

Zostały one atestowane zgodnie z wymaganiami branży lotniczej, co jest potwierdzone certyfikatami BMS 15-5G oraz AMS 3819C. Spełniają wyśrubowane standardy bezpieczeństwa. W przeciwieństwie do szmat stosowanych w wielu warsztatach i hangarach czyściwa Tork szybko i skutecznie czyszczą i wycierają (dane potwierdzone w testach przeprowadzonych przez Swerea Resarch Institute).Wybór czyściw przemysłowych marki Tork nie tylko oszczędza czas i pieniądze, ale daje pewność spełniania najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa. Wchodząc na stronę www.tork.pl/liftoff i wypełniając specjalny formularz, można zamówić bezpłatny zestaw próbek czyściw przemysłowych Tork i osobiście przekonać się, w jaki sposób wpływają one na poprawę wydajności w miejscu pracy.

TORK
Essity Poland Sp. z o.o.
ul. Puławska 435 a, 02-801 Warszawa

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Sto restauracji świętuje stulecie odzyskania niepodległości w ramach Tygodnia Kuchni Polskiej

Z okazji setnej rocznicy odzyskania niepodległości przez Polskę, wybrane restauracje z całego kraju wprowadzą na tydzień od 5 do 11 listopada specjalne menu inspirowane różnymi regionami i kuchniami XIX i XX-wiecznej Polski.

Fanex partnerem gastronomicznym Suntago

Fanex, lider w produkcji sosów dla branży HoReCa, nawiązał współpracę z Suntago Wodny Świat, największym zadaszonym parkiem wodnym w Europie. W ramach umowy koncepty gastronomiczne zlokalizowane na terenie parku, będą korzystać z sosów, przypraw oraz dodatków wytwarzanych przez Fanex.

ZNAK JAKOŚCI

W jaki sposób prawidłowo oznaczać i przechowywać produkty żywnościowe, żeby mieć gwarancję co do ich jakości i świeżości? Jak zachować najwyższe standardy higieniczne i stale utrzymywać odpowiedni poziom? Przedstawiamy różne możliwości - sprawdzone narzędzia i systemy znakowania.

KRUSZWICA Olej z Esencją Masła - nowość dla profesjonalistów

Naturalne składniki, maślany smak i temperatura dymienia do 220 stopni to odpowiedź na rosnące oczekiwania świata gastronomii.

W KAWIE SIŁA

Jak zadbać o jakość kawy w lokalu, który nie jest specjalistyczną kawiarnią? Czy można zapewnić dobrą kawę na większą skalę i wreszcie: jakie mogą płynąć z tego wymierne korzyści? O to zapytaliśmy kilku specjalistów.

Odpowiedni ciężar

Precyzja to w gastronomii kluczowe słowo. Jak wybrać dokładną wagę, która będzie adekwatna do potrzeb lokalu i personelu? Polecamy najlepsze rozwiązania.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej