x

Wyjątkowa propozycja Tchibo Coffee Service Polska

Kategoria: Twój biznes - oferta    28.05.2018

Nowoczesny i ekskluzywny ekspres Coffea Professional.

 

Nowoczesny i ekskluzywny ekspres Coffea Professional, wyróżniający się możliwością zaprogramowania i serwowania aż 48 rodzajów napojów gorących oraz – co warto podkreślić - zimnych. Szeroki, urozmaicony wybór napojów kawowych pozwoli rozbudować i uatrakcyjnić ofertę lokalu. Personel doceni wygodę użytkowania, którą gwarantują duże pojemniki – dwa na kawę ziarnistą oraz dwa na produkty instant, a także funkcjonalny, 8-calowy, dotykowy wyświetlacz, ułatwiający szybkie wydanie napoju. Coffea Professional to gwarancja komfortu i zadowolenia, zarówno pracowników branży HoReCa, jak i ich klientów.

Tchibo Coffee Service Polska Sp. z o.o.,
Aleje Jerozolimskie 172, 02-486 Warszawa
tel. 22 231 87 51-55,
www.tchibo-coffeeservice.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Uber Eats wprowadza nowe narzędzia dla restauracji

Uber Eats udostępnia na swojej platformie nowe narzędzia, które pomogą restauracjom na bieżąco monitorować zachowania klientów, budować z nimi trwałe relacje oraz szybciej reagować na ich potrzeby. Dostarczą one także cennych informacji do rozwijania biznesu.

Pieczenie kompleksowe

Piec konwekcyjny łączy w sobie funkcje różnych innych urządzeń i może okazać się przydatny właściwie w każdej kuchni i w wielu sytuacjach. Jak wybrać odpowiedni piec do swojego lokalu - taki, który maksymalnie pomoże kucharzom i sprawi, że ich praca będzie bardziej wydajna?

Będzie gastronomia w dawnej remizie Stoczni Cesarskiej w Gdańsku

Rozpoczęła się renowacja zabytkowego budynku remizy strażackiej na terenie Stoczni Cesarskiej w Gdańsku. Inwestor poszukuje partnerów pod planowaną w obiekcie działalność gastronomiczną.

Rynek Hotelarski 2019

Inwestycje hotelowe w Polsce rozwijają się niezwykle prężnie. Za taki obrót spraw odpowiedzialne jest w znacznej mierze zwiększone zainteresowanie naszym krajem ze strony turystów.

Przekąski w karnawale

Karnawał trwa. To czas zabaw i balów, podczas których jedzenie zawsze stanowi sympatyczny dodatek, ceniony tym bardziej, im jest smaczniejszy i różnorodny.

Marnuj mniej! Systemy optymalizacji biznesu gastronomicznego

Coraz głośniej ostatnio o marnowaniu żywności. Problem ten jest ważny także dla wielu restauratorów, bo straty żywności to nie tylko kwestia ekologii, ale również koszty, z którymi na co dzień musi zmierzyć się każdy właściciel gastronomii.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej